НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Как и за какво да използвате нано гъба в домашни условия?

Как и за какво да използвате нано гъба в домашни условия?

Как и за какво да използвате нано гъба в домашни условия?
Как и за какво да използвате нано гъба в домашни условия?

Целият ни живот е непрекъснат низ от Божии благословения! Той е създал тялото ни, което е по-добро и по-съвършено от всеки механизъм или компютър. Той ни е дал ум, който ни издига над животните; свободен дух, чрез който можем физически и духовно да подобрим живота си.
Наскоро животът ми се промени към по-добро … Моят приятел ми даде универсално средство за почистване. Неговото име е нано гъба! Много съм благодарна на Бога, и особено на онзи, който я е изобретил.

Много домакини вече опитаха това необичайно средство за почистване. Каква е разликата между обикновената гъба и нано- гъбата? Прочетете по-долу…

Мокро почистване на помещения

Нано гъбата действа като нормална гъба, но постепенно се изтрива. Използването на микроскопичните пори на гъбата разпада молекулите на мръсотията и големите пори на гъбата абсорбират мръсотията в себе си.

Преди да започнете почистването, направете тест на незабележимо място върху повърхността.

Преди употреба е необходимо леко да намокрите гъбата с вода и след това да я изстискате, за да се изцеди излишната вода. За да почистите, не трябва да използвате домакински препарати, просто вода!

Когато гъбата стане умерено влажна, е необходимо леко да се търка повърхността, която трябва да се почисти. По този начин лесно ще премахнете мръсотията от дървени и пластмасови повърхности, огледала, плочки, кожени мебели и дори обувки.

Нано гъбата премахва петна и замърсявания от фасади на сгради, почиства метал, боя, тапети, гумени отпечатъци върху ламиниран паркет, следи от маркер, а дори и смола.

Важно е да знаете! Когато се използва нано гъбата, може да се освободи малко количество меламинова пяна, която трябва да се отстрани със суха, чиста кърпа.

Вижте още: 7 цветови гами, които ще придадат на дневната ви повече уют

Трябва да отбележим, че при премахването на петна от тапетите може да се нарани и тапета. Почистването на острите ръбове може да доведе до разкъсване. Не използвайте нано гъбата за почистване на лакирани или бляскави повърхности, защото могат да загубят блясъка си.