НАЧАЛО ЗДРАВЕ Как убиваме кръвта си? Статия, която всеки трябва да прочете!

Как убиваме кръвта си? Статия, която всеки трябва да прочете!

0
Как убиваме кръвта си? Статия, която всеки трябва да прочете!
Как убиваме кръвта си? Статия, която всеки трябва да прочете!

Много системи от нашия организъм все още не са изследвани и изучени. Учените не са разбрали напълно как се синтезира кръвта в тялото ни. Кръвта е носител на живота. Състои се от бяла част и червена част. Вената има многопластова структура.

Еритроцитите биват различни форми, но основно трябва да бъдат кръгли. Тези, които не са кръгли, са увредени. Те образуват кръвен съсирек по време на кървене и го спират.

Ехиноцитите са еритроцити, увредени от бактерии.

Червените точки са левкоцитите. Те са еозинофили и се борят с паразитите. Белите кръвни клетки нямат никаква форма. Придвижвайки се в капилярите, те променят формата си. Те може да преминават през капилярната стена навън. Това е пълната картина на левкоцитите и червените кръвни клетки. Има и моноцити. Това са незрели левкоцити, които се раждат и все още не функционират.

Макрофагите са левкоцити, които имат огромен абсорбиращ капацитет, могат да консумират бактерии на 360 градуса.

Лимфоцитите са специални левкоцити, които ловуват ракови клетки. По време на раждането на белите кръвни клетки се осъществява фотографиране и пълна дубликация.

Левкоцитът се ражда от белите кръвни клетки чрез дублиране, т.е. чрез заснемане на снимка с холограма и обозначаване на вътрешното пространство на организма с пълен набор от аминокиселини. Следователно, когато човек се разболее, то имунитетът му води до умножаване на белите кръвни клетки.

Имунитетът няма как да се вземе отвън. Той се ражда вътре в тялото. Левкоцитът е основната имунна защита – ако тя бъде изхвърлена, тогава тялото ще бъде беззащитно и инфекцията може да се разпространи.

Макрофагът е клеткаъа убиец. Тя е носител на бактерии: стафилококи, стрептококи. Отпред на макрофага е като антена, отзад опашката е като торпедо. Това е едноклетъчно създание. Лекарите, които не виждат движеща се кръвна картина, представят белите кръвни телца като клетка, изписана на хартия. Те нямат представа какво да правят с имунитета, защото това едноклетъчно същество, им е напълно непонятно.

Винаги се страхуваме за имунитета си. Ние ви инжектираме ваксини, носители на слаб вирус и бактерии, като по този начин имунитетът се опитва да се защитава. Лимфоцитите имат голям мозък, а макрофагите имат малък мозък, но с голям брой везикули – така се наричат липозоми. Това е мястото, където се усвояват бактериите.

Левкоцитът атакува раковата клетка, той я пробива, и тази с по-силна енергия печели. Когато отслабваме раковите клетки чрез химиотерапия, заедно с това значително отслабваме левкоцитите и целия организъм. Стафилококите се хранят с кръв, Макрофагите могат да убият до 1000 бактерии наведнъж.

Тъмният микроскоп позволява да се видят в кръвта гъбички, червеи, бактерии, както и малко количество бели кръвни клетки, което показва, че човек не е здрав. Кръвта е не само левкоцити, но и червени кръвни клетки.

Най-честата болест на кръвта е анемията. От анемия страдат 50 % от населението в света. Кръвта може да бъде сгъстена или рядка. Всички варианти на рядка кръв се наричат ​​анемия. И ако говорим за причините за анемията, ще започнем да се въртим в кръг. Стресът може ли да причини анемия? Може. Така бива нарушено развитието на костния мозък.

Лоша храна? Да. Наличието на токсични напитки? Паразитите могат ли да повлияят? 100%, дори 200%. Половината от паразитите са в кръвопотока.

Медикаментите могат ли? Да, могат. Има лекарства, които напълно унищожават костния мозък – аналгин, димедрол, амидопирин, тетрациклит. Всички тези лекарства имат разрушаващ ефект върху кръвта. Наследствеността може ли да бъде фактор? Разбира се. Вредните навици  влошават ли състоянието? Влошават. Липсата на движение и нарушения начин на живот, същи директно влияе върху кръвта и отслабва имунната система. Биоенергетиката може ли да повляе на кръвта? Може би. Екологията може ли? Може би. Всичките тези 12 групи са причини, включително и времето.

Така възниква въпросът: как да се лекувате? Ако се консултирате с лекар относно анемията, тогава ще ви бъдат предписани лекарства с желязо, ябълки, печени меса.

Черният дроб е най-мръсното място в животните, особено сега. Съдържа антибиотици, хормони. Едно животно умира, когато черният му дроб откаже. Ще ви бъдат предложени хранителни продукти като нар, сок от цвекло, червен хайвер.

Хайверът не може да се яде при анемия, защото червеният хайвер се приготвя с формалдехид, която не позволява на яйцата да се съхраняват. Вземете 236-та добавка, наречена уротропин, изсипете я в хайвера, добавете лимонена киселина. В кисела среда уротропинът преминава във формалдехид.

Формалдехидът е веществото, с което балсамират трупове, а хайверът, приготвен с формалдехит може да се съхранява в продължение на шест месеца. Хайверът трябва да се яде прясно замразен, за да се намали действието на формалдехида. Вземете, размразете, посолете половин чаена лъжичка и в тази форма консумирайте.

Пациентът с анемия е тежък случай, особено ако е дете. И ако продължава да се унищожава формалдехида е кръвта, тогава той напълно ще умре.

Ето защо е по-добре да не ядете изобщо хайвер, пушени или сурови меса. Разбира се, нищо няма да ви стане от една чаена лъжичка, но с анемия се препоръчва да ядете от тези храни до 50 милиграма на ден, като поддържането на кръвта става много трудно.

Средствата, които лекарите използват за лечение, няма да доведат до подобрение. Защо? Тъй като на пациента се слага система с вода (физиологичен разтвор), в който има 0,9% натриев разтвор, аскорбинови, плазмен разтвор, така кръвта не се втечнява силно. А и се прелива кръв от други хора. Проверихме кръвта за кръвопреливане на тъмен микроскоп. И ако някой види какво  преливат на болните хора, той просто ще изпадне в шок. В кръвта има всичко: червеи, бактерии, гъбички. На човека му е зле, а на него му преливат увредена кръв на друг.

При кръвопреливане кръвта се изследва само за болестта на Боткин, хепатит, сифилис и СПИН, не се проверява нищо друго. Няма диагностични методи. Понастоящем работим с микроскопи на тъмно поле, по наше мнение, това е най-добрият начин за изследване, дори ако не знаем как точно функционира, виждаме, че работи. Тъмните микроскопи са добри, тъй като всеки лекар може да види, че има в кръвта има гъбички. Този метод не се нуждае от силна интерпретация, той е много визуален. Кръвта, произведена в костния мозък, е стерилна. Всички световни науки говорят за това.

По-добре не се занимавайте да обяснявате на лекарите, че кръвта не е стерилна. Кръвта е стерилна и това е съгласувано от лекарите по целия свят. Но костният мозък е малко. Как той може да произвежда 5,5 литра кръв? Наистина има нещо нередно тук. Кръвта живее 2-3 месеца.

Следващият въпрос: животните страдат ли от анемия? Да, разбира се, те също боледуват. Всички животни раждат, което означава, че има загуба на кръв. И как се лекуват? Какво е лечението? Има механизъм за възстановяване на кръвта без лекари. Имаме 96 000 видове животни. Животното ще умре, ако в него тече кръв, която не се лекува. Наблюдавайки едно куче, ще видите, че има период, когато то отива в тревата и започва да я яде. Животните, които не получават трева, винаги се разболяват. Веднага щом се включи тревата като хранителен продукт, козината им започва да блести и анемията изчезва.

В голямата медицинска енциклопедия има информация, че хемоглобинът е с 514 аминокиселини, подредени в кръг и 4 молекули желязо. От 514 аминокиселини – 7 са незаменими – те не се синтезират в нашето тяло. Ако една има недостиг на незаменими аминокиселини, синтезът няма да се случи. Ето защо в костния мозък не се синтезира нищо. Трябва да получим тази аминокиселина в жива форма от храната.

Оказва се, че в природата има същата молекула хемоглобин, със същите 514 аминокиселини, но с 4 магнезиеви атома, вместо 4 атома желязо. И това е хлорофилът – хлорофилът от зелените растения. И точно същите 514 аминокиселини плюс 4 атома кобалт образуват витамин В12. Всички лекари знаят, че когато човек има анемия, се предписва този витамин. Без него няма нормален кръвопоток.

Как можем да си го добавим? Хлорофилът е зелен. Той се съдържа в листата, не го бъркайте с краставицата и цвеклото. В цвеклото, конкретно хлорофилът се съдържа във върха. За съжаление 95% от хлорофила не е защитен от смърт. Не можем да ядем листата на краставиците – те са бодливи, не можем да ядем листата на доматите, тъй като имат особена миризна, не можем да ядем коприва – тя е бодлива и пареща. Не можем да ядем листата дърветата, защото в природата просто няма да останат листа.

От 100% хлорофил, за нас остават само 3% хлорофил.

Нека изброим онези растения, които все пак можем да консумиране: магданоз, маруля, спанак, зелен лук, зеле, зелен чесън (див чесън), целина, кориандър, киселец, копър. Зелето се включва в списъка само ако е зелено. Хлорофилът е толкова концентриран, че има достатъчно за всеки. Животните имат своя зеленчукова градина, човекът също. Ако човек и животното ядат едно и също, тогава ще има жестока конкуренция на планетата.

Китайците имат 50 вида салати. Те отглеждат салати в продължение на много хиляди години. Листата от маруля съдържат много хлорофил. Колко от това, което изброихме, го ядат и децата ни? А до една годинка? Майката предава на детето по наследство хлорофил, който е достатъчен за шест месеца, а след това се нуждае от нещо, което да консумира. Кърмата съдържа много витамини и минерали, но не и хемоглобин.

На един ден трябва да ядете най-малко 300 грама зелени салати. 1 таблетка спирулина съдържа 50-70 грама чист хлорофил, както и желязо, аминокиселини.

Спирулина трябва да се приема от всеки, при който хемоглобинът в кръвта е под 130. Също трябва да се дава на деца по 2-3 таблетки на ден.

Човек трябва разбере какво точно е анемията. Тя се наблюдава след продължително приемане на антибиотици. Здравният еритроцит живее 127 дни, болният – 12.

Селенът удължава живота на еритроцитите. Трябва да обичаме кръвта си. Оцетът е най-разрушителният продукт за кръвта.

Тялото се нуждае от аминокиселини. Какво има в кръвта освен червени кръвни клетки? Левкоцитите са имунитет. Те биват макрофаги, лимфоцити, еозинофили и др. Съществува един левкоцит, който живее в кръвта и лимфата и се движи по цялата територия. Когато той влезе в клетката, се нарича клетъчен, когато се върне в тъканта, е тъканен, когато влезе в кръвта, се нарича хуморален.

В медицината толкова объркахме мозъка си един на друг, че никой не разбира какво е имунитет.

Имунитетът е левкоцит, който лови чужди тела: бактерии, вируси, гъбички. Никога в човешкото тяло никаква чужда клетка не може да оцелее. В утробата на майката се развива дете, което изобщо няма имунитет, програмата все още не е включена. Ако имунитетът се задейства за секунда, майката ще изхвърли бебето, защото кръвта на детето ще започне да търси майчината. И която кръв е по-силна, тя ще надделее. Ето защо детето се ражда без имунитет изобщо. И три часа след раждането майката дава имунитет на детето чрез кармата. Ако имунната система бива активирана, докато бебето е в утробата, ще възникне спонтанен аборт. Ето защо, ако майката няма карма, програмата за имунитет не функционира напълно, децата по-често боледуват и т.н. Най-интересното е, че сме устроени така, че не се повтаря нито една отделна клетка в тялото ни. Всяка клетка от друго лице, която бъде транспортирана до нас, ще бъде унищожена. При кръвопреливането е същото.

Всички червени кръвни клетки, които се преливат, ще бъдат унищожени, но по-късно, когато тялото намери сили за това. 95% от хората, които имат сърдечна трансплантация или бъбреци, умират, а тези, които оцелеят, до края на живота си приемат хормони. Хормоните са вещества, които унищожават имунитета. Ако човек е с трансплантирани бъбреци, неговите бели кръвни клетки ще гонят бъбреците и ще търсят подходящо време за разрушаване на този бъбрек. Това е странен бъбрек, той не се синтезира в тялото. Колкото този бъбрек живее, толкова ще живее и човекът. Не правете глупави неща, не прикрепяйте никакви клетки към себе си.

Сега клетките на плацентата се използват за подмладяване. Всичко това е чуждо за нас.

Ние ядем свинско месо. Ако свинското месо можете да проникне в нас под формата на протеини, тогава щяхме да имаме опашка и четина. Ензимите унищожават протеина и отделните аминокиселини. Само отделни аминокиселини проникват в кръвта.

Яденето не означава, че поставите храна в устата си, яденето означава да  доставите в кръвта необходимите вещества, в това число в клетката, в междуклетъчното вещество и до тъканта. Всичко, което ядем, изгнива и ферментира, минава през 12-метровата бариера и излиза от противоположния край. Едва 5% се абсорбира и отива в кръвта.

Това е законът на живота. Колкото по-малко ядем, толкова по-добре ще бъдат ензимите. Колкото по-добре работят ензимите, толкова повече аминокиселини се абсорбират. Колкото повече аминокиселини се абсорбират, толкова по-малко човек ще иска да яде.

Появява се напълно порочен кръг. Човешкото тяло е алкално. Има аксиома: рН на кръвта е 7,43. И никога човек от нашата раса няма да има друга кръв. 1-киселина, 7-неутрални, 14-алкални. Водата се дисоциира на две части: ОН и Н. Ако водородът започне да атакува, той ще унищожи всичко. Например, в Коза Ностра взимали трупа на човек и го слагали в сярна киселина. След известно време трупът изчезвал, т.е. тялото се разпадало на атоми.

Ако месото е напоено в оцет, то след време горната част на месото изчезва и белтъкът се разрушава.

Когато в Pepsi-Cola сложите парче черен дроб, три часа по-късно няма да го намерите, ако сложите нокът, той няма да го има след три дни, а ако е зъб – след една седмица. Ако влеете интервенозно 30 грама Pepsi-cola в кръвта, то човек веднага ще умре. Кръвта ще бъде унищожена незабавно.

Когато консумираме кока-кола в стомаха ни умират 4 алкални минерала: калций, магнезий, калий, натрий.

Откъде идва калцийът? От костите, ноктите, космите, зъбите, връзките. Натрият се приема от храната. Магнезият се извлича от кръвоносните съдове и от храната. Калият също от кръвоносните съдове, бъбреците и от храната. Всички заболявания възникват от  окисляването на организма.

Почти всичко, което ядем и пием, окислява организма: месо, риба, яйца, квас, сок, минерална вода. Алкалните продукти са: банани, прясно изцеден лимон в рамките на 10 минути.

Ако се приберете у дома много гладни и вземете прясно замразена сьомга от хладилника, колко можете да изядете? 50 грама. А ако я посолим? Тогава може да консумираме и повече. Какво обаче консумираме – сьомга или сол? Ние не реагираме на сьомгата, а на солта (натрия). Ние винаги се нуждаем от натрий, за да станем алкални. Затова всеки обича риба и бира. Бирата предизвиква алкална реакция. Ако искате да ядете по-малко, не трябва да солите и да подслаждате.

Най-голямата измама в света е натрият. Ние консумираме неща, които не са храна, но ги правим достъпни за ядене. Ако натрият в организма изчезне, човекът ще се окисли и ще умре.

Ако ядете вечер парче неосолено месо, теглото ви ще започне да пада. Трябва да има баланс между киселината и основата. Колкото кисело ядете, толкова и алкални продукти трябва да консумирате. На изток този баланс се наблюдава изцяло. Японците са го изчислили: колкото риба, толкова ориз. Истинският соев сос е без натрий. Японците нямат сол.

В кръвта има хормони. Например, адреналиновият хормон. Това е хормон, който се произвежда от мозъка. Той се нарича “хормон на страха”. При атака на животното значително се подобрява слуха, зрението, косата увеличава визуално обема си. Но в природата всичко е рационално. Ако кучето е уплашено и иска да ви захапе, от слюнката му адреналинът изтича и той намалава.

При човек се случва нещо подобно. Ако сте го обидили или уплашили, то той трябва или да се изпоти, или да уринира, или да заплаче. Няма други начини да избягате от адреналина. Който не плаче, той напълно отравя адреналина.

Най-добрият антистрес агент е чаша вода с температура от 50 градуса или микрохидрин.

Човекът се изпотява незабавно. Винаги се дава студена вода, което е грешно. Студената вода не предизвиква изпотяване. Нуждаете се от мощна енергия, за да предизвикате потта. Нито една капка вода няма да проникне в кръвта, ако не се нагрее до температура от 36 градуса.

В такива случаи е необходимо да приемате не 250 грама, а 500 грама вода на малки глътки в продължение на 15 минути. Ще получите чудовищно изпотяване и веднага ще се успокоите. Това вече е тествано.

Вижте още: Куркумата е най-мощният естествен антибиотик в света!

Известни са 25 хормона, но като цяло те са 500. 80% от хормоните още не са изучени. Кръвта съдържа 3000 ензими. Те са разделени на 7 групи. Ензимите са неживи протеини. Белите кръвни клетки са живи, така както еритроцитите са живи. Тромбоцитът не е жив. Това е неклетъчна форма. Хормоните са безжизнени. Това са протеини, произведени от нашите клетки.

Клетката съдържа и мазнини. Мазнините са форми на съхранение на енергия. Те трябва да са в малки количества и да са лесно разтворими. Но в нас плуват в голям брой. В кръвта се разтварят хранителните вещества. Отделно се  съдържат 15 минерала в смес от аминокиселини.

В кръвта има всичко. Кръвта е абсолютно жива, това е микросвят, микрокосмос!