НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Гледане на ръка: Колко линии имате на китката си?

Гледане на ръка: Колко линии имате на китката си?

0
Гледане на ръка: Колко линии имате на китката си?
Гледане на ръка: Колко линии имате на китката си?

Преди много години хората започнали да гледат на ръка и за целия свят това действие било известно като хиромантия. Разработчиците на тази система били хиндуистите. Първите споменавания се появили в китайската книга. Хиромантията е един от най-лесните начини за прочитане на съдбата, не само по ръката, но и по дланта и китката.

Ръцете ви са обвити от няколко линии като гривни. Общоприето е, че колкото повече такива линиите имате, толкова по-дълъг ще бъде животът ви. Обикновено върху китките се откриват 2-3 реда, но понякога има и 4. Всяка линия носи определена информация за живота на нейния собственик.

Всяка от линиите на вашата ръка имат следното значение:

Първата. Това е много важна линия. Разкрива здравето на човека. Ако линията е ясна, без прекъсвания и извивки, всичко е наред. Ако има някакви недостатъци, това показва известни слабости.

Съществува и разлика в линиите в зависимост от пола. При жените прекъснатата линия може да показва гинекологични проблеми, а при мъжете – проблеми с простатата.

Втората. Тази линия олицетворява богатството. Ако е ясна и дълга, тогава животът ви ще бъде успешен и ярък.

Третата. Това в линията, показваща нивото на власт. Тук действа същия принцип: колкото по-ясна е тази линия, толкова по-силно е влиянието и възможността да станете влиятелен човек. Наличието на всичките три линии показва, че човекът ще живее от 69 до 84 години.

Вижте още: Вашата поза издава това, което мислите! Непременно прочетете!

Четвъртата. Най-рядката линия от всички. Тя се намира успоредно на третата и е тясно свързана с нея. Наличието на тази линия показва, че човекът не само ще бъде властен, но и ще има жизненоважна позиция. Собствениците и на четирите линии могат да живеят повече от 84 години.