НАЧАЛО ЗДРАВЕ Еликсир на младостта: С негова помощ ще изглеждате на 20!

Еликсир на младостта: С негова помощ ще изглеждате на 20!

0
Еликсир на младостта: С негова помощ ще изглеждате на 20!
Еликсир на младостта: С негова помощ ще изглеждате на 20!

Искате ли да знаете рецептата за невероятното средство, което ще възстанови младостта ви? Ще изглеждате чудесно само след един курс! Рецептата е тествана от много жени и е събрала хиляди положителни коментари! Достатъчно е да приемате по 1 лъжица на ден от тази много вкусна смес и ще се подмладявате с всеки изминал ден. Бъдете красиви и млади.

Ефектът е зашеметяващ! Ако използвате еликсирът редовно (2 пъти в годината), то вие на 45 ще изглеждате като на 30 и общият тонус на организма ви също ще съответства на тези параметри. И още… Пийте чай с корен от джинджифил, поне веднъж на ден.

Курсът продължава, докато не използвате цялата смес по рецептата:

  • 100 мл лимонов сок
  • 200 грама мед
  • 50 мл зехтин

Приготвяне:

Смесете всички съставки и приемайте от еликсира на празен стомах по една чаена лъжичка. Консумирайте 3 пъти дневно 15-20 минути преди хранене. След като свършите сместа, направете почивка за около шест месеца.

През това време пийте чай с джинджифил по тази рецепта:

0,5 чаена лъжичка настърган джинджифил се изсипва в 200 мл вряща вода, добавете лимон на вкус. За по-добър вкус, използвайте сушени плодове, конфитюр, локум, но не и захар!

Вижте още: Как да оцелеете при инфаркт, когато сте сами? Ценен съвет!

С течение на времето, когато свикнете, можете да увеличите дозата от джинджифил до 1 чаена лъжичка.

Еликсирът ще ви помогне да възстановите здравето и младостта си! Вие сами ще се убедите, че ще изглеждате по-добре, ще бъдете бодри и ще имате желание за работа! Хората около вас ще забележат промените и ще ви осипят с комплименти! Бъдете красиви и здрави!