НАЧАЛО ЗДРАВЕ Средство за лечение с шишарки, което възстановява съдовете!

Средство за лечение с шишарки, което възстановява съдовете!

0
Средство за лечение с шишарки, което възстановява съдовете!
Средство за лечение с шишарки, което възстановява съдовете!

Много хора знаят за това чудодейно средство, което оздравява съдовете на главния мозък, повишава еластичността и тонуса на останалите кръвоносни съдове, понижава кръвното налягане и предотвратява смъртта на нервните клетки в мозъка, дори след инсулт.

Ето как танините, натрупани в шишарките, действат на тялото ви. Тази тинктура намалява налягането и помага да се възстановите от сърдечен удар. Зрелите борови шишарки са богати на биофлавоноиди, липиди, витамини, линолова и олеинова киселина.

Ние сме така устроени, че вярваме само на тези факти, в които самите ние сме се убедили. Затова със сигурност можем да кажем, че това средство наистина работи! Тинктурата се редува в курса на лечение с приема на настойка от чесън и червено вино и лимон с мед, като ви помага да водите здравословен начин на живот.

Трябва ви почти пълен литър борови шишарки, залейте ги с водка до върха и ги оставете на тъмно място в продължение на няколко седмици. Тинктурата ще стане с тъмно кехлибарен цвят. След това изсипете и добавете към тинктурата супена лъжица ябълков оцет.

Вижте още: Водата с лимон и куркума ще излекува повече от 100 болести

Пийте през нощта, като добавите в чаша горещ чай една чаена лъжичка тинктура и натурален мед. Тялото разпределя топлината, отпуска се и вие заспивате дълбоко. Ако не е нужно да шофирате, можете да я консумирате на сутринта.

Налягането обикновено има тенденция да се повишава през есента и пролетта. Така че сега е времето да започнете курса. Пийте от тинктурата, докато не свърши. Курсът може да продължи до шест месеца, като е добре да изчислите необходимото количество шишарки.

РЕКЛАМА1
loading...
loading...
loading...