НАЧАЛО ЗДРАВЕ Излекувайте трофичните язви завинаги с този лесен мехлем!

Излекувайте трофичните язви завинаги с този лесен мехлем!

0
Излекувайте трофичните язви завинаги с този лесен мехлем!
Излекувайте трофичните язви завинаги с този лесен мехлем!

Трофичните язви са сериозен и неприятен проблем, за който обаче имаме решение!

Днес искаме да поговорим за един народен лечител. Неговите способности и медикаменти са помогнали на много пациенти да се излекуват от стотици болести.

Ще започнем от самото начало, като ви разкажем личната история на една майка:

Преди почти тридесет години, по съвпадение, се срещнах с моята сънародничка Светлана. Тя ми разказа невероятна история за лечението на дъщеря си от трофичните язви, които се появили по тялото и краката ѝ поради захарен диабет. Борила се с раните от дълго време. Всичко обаче било напразно и тя решила да се свърже с народния лечител.

Първо Светлана му написала писмо, в което очертала симптомите на болестта и всички начини, чрез които дъщерята ѝ се опитвала да се отърве от трофичните язви. Тогава лечителят ги поканил на място, за да се уверят, че многократно се сблъсквал с това заболяване и много успешно го лекува. Той обещал да излекува момичето след два месеца, ако стриктно спазват всичките му съвети.

Първоначално лечителят препоръчал да отидат при него лично и да носят със себе си масло от облепиха (морски зърнастец) и мас от язовец. С помощта на тези компоненти, с добавянето на кози мазнини, щял да се постигне желаният вискозитет и плътност. Лечителят подготвил състава за лечение на заболяването.

Според неговия метод всички продукти за приготвянето на мехлема трябва да бъдат по точно 50 грама. Козе мазнината се стопява на водна баня, добавя се маслото от морски зърнастец и маста от язовец, всички съставки се смесват с дървена лъжица до получаването на гладка смес. Оставят се за 5 минути да къкрят на слаб огън. След това се охлаждат. Изсипете в буркан. Съхранявайте на хладно място.

Този инструмент може да се съхранява в продължение на години и нищо няма да се случи с него. Маслото от морски зърнастец ефективно спира възпалителния процес, а мазнината на язовец е необходима, за да се облекчат гнойните рани.

Същността на лечението е първо язвите да бъдат отстранени и след това да се приложи оздравителното средство. За да облекчите раните, трябва да използвате удобни съдове, пълни с гореща вода, която кожата може да издържи. Потопете областите на тялото, на които има язви, в продължение на 40 минути. Ако раните са на труднодостъпни места, поставете стерилна марля, предварително напоена с гореща вода. Времето е също четиридесет минути.

Важно условие: Преди да започнете водните процедури или да покриете раните, поставете използвания от вас плат в калиев перманганат и разбъркайте с дървен предмет. След като раните са добре напоени, трябва да бъдат изсушени със стерилна марля и да нанесете лечебния мехлем.

За лекотата на движение можете да обвиете раните с целофан, а след това да поставите превръзка. Носете бинтовете в продължение на няколко дни, след това почистете раните и поставете нови бинтове, докато язвите започнат да зарастват, а кожата придобие розов цвят.

Вижте още: Разширените вени ще изчезнат с помощта на зелени домати и оцет!

Последният етап от лечението е използването на стрептоцид. На мястото на раните приложете прах от тези таблетки в достатъчно количество, че да може да се придържа към раната. Мехлемът вече не е необходим. В никакъв случай не прилагайте стрептоцид върху отворена рана или язва.

При изпълнението на тези дейности, стриктното се придържайте към последователността на лечение. Само така ще се отървете от трофичните язви завинаги.