НАЧАЛО ЗДРАВЕ Детоксикация и прочистване на организма в домашни условия!

Детоксикация и прочистване на организма в домашни условия!

0
Детоксикация и прочистване на организма в домашни условия!
Детоксикация и прочистване на организма в домашни условия!

Това е много лесен, но невероятно ефективен начин за отстраняване на токсините от тялото. Този метод на детоксикация се осъществява през кожата на краката по време на сън. Това е вид компрес, който се поставя върху ходилата на краката по време на сън.

Замърсената околна среда, нездравослновното хранене, химическите лекарства и т.н., са причина за натрупване на много токсини с течение на времето.

Тези токсини могат да влошат здравето и да станат причина за различни заболявания, така че е важно да се обърне внимание на детоксикацията на организма.

Тази детоксикация е изключително ефективна и има положителен ефект върху тялото: подобрява настроението, намалява болката в ставите, намалява отока на краката, глезените, главоболието и не само.

От какво имате нужда?

  • 5 скилидки пресен чесън;
  • 1 малка глава лук;
  • самозалепваща се превръзка или бинт;
  • памучни чорапи;

Начин на приготвяне и употреба:

1. Нарежете на дребно чесъна и лука. Поставете вода на котлона (100-120 милилитра) и когато кипне добавете чесъна и лука и гответе за 3-5 минути.

2. Изчакайте водата да се охлади за около 20 минути, след което поставете малко количество от продукта върху памучен тампон или превръзка. След това поставете върху стъпалото на крака и закрепете с помощта на самозалепваща се превръзка. Обуйте чорапи.

3. На следващата сутрин отстранете превръзката. Ще видите, че компресът ще бъде тъмен, заради токсините, които са излезли от вашето тяло.

Вижте още: Премахнете изпъкналата кост на крака с помощта на този бульон! 

Първата седмица поставяйте компреси през ден, след това веднъж седмично в продължение на един месец. Можете да повторите този курс на всеки 3-4 месеца.