НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете една от тези корони и разберете какво ви очаква в бъдеще!

Изберете една от тези корони и разберете какво ви очаква в бъдеще!

0
Изберете една от тези корони и разберете какво ви очаква в бъдеще!
Изберете една от тези корони и разберете какво ви очаква в бъдеще!

И трите корони са много красиви! това е много точен и лесен тест!

Най-древните корони принадлежат на враждуващите царе на Южен и Северен Египет. Короната на първия била бяла, короната на втория била украсена със златни рамки и била червена.

След победата на южния крал, който обединил цялата страна под негова власт, двете корони били обединени в едно. Двойната корона “пшент” символизирала двойната сила на “владетеля на двата свята”. Пшент била украсена с емблемите на египетските богове.

Оригиналната форма отличавала и древната корона на персийския “цар на царете”. Тя се състояла от двойна диадема с изправени крила от всяка страна и полумесец, фиксиран върху нея на върха.

Погледнете внимателно снимката и изберете една от короните. Коя ви харесва най-много?

Корона номер едно

В бъдеще ще откриете велика и взаимна любов. Вие сте страстен човек, винаги отворен за нови запознанства. Независимостта е много важна за вас и вие много обичате да пътувате. Вашето бъдеще ще бъде изпълнено с любов и пътешествия до нови места.

Корона номер две

В бъдеще ще успявате във всичките си начинания. Вие сте много амбициозни, която ви черта много ви помага в работата. Вие виждате света малко по-различно. Имате големи планове и цели за кариера и няма да спрете, докато не достигнете целта си. Всичките ви мечти ще станат реалност.

Вижте още: Тестът с кресла ще разкрие вашите основни цели в живота

Корона номер три

Очакват ви силни взаимоотношения и нови запознанства. Усещате промяна в поведението на някои хора и затова ги приемате с известно подозрение.