НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Харчат като милионери: Кои са най-големите прахосници в Зодиака?

Харчат като милионери: Кои са най-големите прахосници в Зодиака?

0
Харчат като милионери Кои са най-големите прахосници в Зодиака
Харчат като милионери Кои са най-големите прахосници в Зодиака

Те пилеят за дрехи и излизания като милионери. Галантни са към себе си и приятелите си. Най-големите прахосници в Зодиака не питат за пари, защото те са за харчене, вместо да се държат под възглавницата. Това напомня ли ви за някой?

За определени хора, харченето на пари е като храната или въздуха, който вдишват – нещо съвсем естествено и разбираемо. По-малко забавно е, когато пристигнат сметките, а следващата заплата е след три седмици.

Но това ни най-малко не ги притеснява, за всеобща изненада и ужас на по-разумните и пестеливи хора около тях.

Независимо дали става въпрос за дрехи, обувки, храна, алкохол или други хедонистични удоволствия, те просто искат да пилеят пари. Дори когато личният бюджет не позволява това, те харчат все едно, че са милионери.

Според астролозите, най-големите прахосници в хороскопа са следните пет знака:

Овен

Овните харчат големи количества пари. При това не подбират – харчат за всичко и всички. Със същата страст те пръскат пари за гардероба, билети за концерти, храна, напитки, технологии, както и за излизания, което води до доста динамичен живот.

Те винаги ще отидат на откриването на нов клуб или нов ресторант, а затова се нуждаят от нови дрехи. Е, няма, хората да ги гледат в едни и същи дрехи всеки път, нали?

Въпреки че харчат непрекъснато, изглежда сякаш, че те постоянно разполагат с пари. Освен ако не са наистина добри в прикриването на несъстоятелност. Те обожават луксозния начин на живот, а банковата им сметка трябва да покрива всичките им капризи. По един или друг начин те редовно мислят как да го постигнат.

Близнаци

Близнаците никога не спират да харчат пари. Причината е проста – на пазара винаги излиза нещо ново. Това провокира любопитството и любовта им към промяната.

Най-новият iPhone излезе? Някое ново парче е на мода? Трябва да имат всичко. Но едва ли ще ги видите да оставят пари в скъп ресторант.

Те са наясно, че дрехите, обувките и аксесоарите траят по-дълго и те, също така, им дават повече удовлетворение. При това, въпреки че без никакъв проблем биха ви заели всички нови неща, които са си купили, малки са шансовете да ви купят нещо. Освен ако не обещаете, че ще им се отплатите.

Лъв

Лъвовете като цяло искат да харчат пари. Те купуват стоки, които ще ги накарат да се почувстват по-добре, а и да изглеждат по-добре. Те могат да бъдат безразсъдни, когато става въпрос за пари, но също така знаят как да преговарят и да направят отлична сделка.

Те следят всички отстъпки и първи разбират какво се случва с продажбата на любимите им марки, особено за разкрасяването. От сезонни намаления до продукти, които са изтеглени от продажба, така че цената им е намалена наполовина – в такива ситуации те са самите себе си. Това е добра възможност да похарчат всички пари!

Стрелец

Стрелците не са нито стиснати, нито егоистични прахосници. Напротив – те са много щедри по своята същност. На драго сърце ще похарчат пари за всичко, което ще донесе усмивка на близките им.

Сами по себе си искат да “подаряват” по-големи неща, като например пътуване. На пръв поглед изглежда, че не харчат много, защото не харчат всеки ден. Това обаче не е вярно.

Харчат рядко, но сумите са доста големи. Светът се върти около парите, както и хубавите моменти с близките. Така че, никой не трябва да се изненада, когато от нищото предложат на приятелите да отпътуват някъде за уикенда или да отидат на концерт в друга страна, близка или далечна.

Може би не всичко ще бъде за тяхна сметка, но ако могат да си го позволят, спътникът им няма да отваря портфейла си често.

Риби

Рибите обикновено харчат пари за хората, които обичат. Ако могат да заведат на вечеря в елитен ресторант любимия човек или да купят бижуто, за което въздиша в продължение на седмици, най-добрата им приятелка, те ще го направят – само за да ги направят щастливи.

Рибите обикновено са пестеливи по природа, така че те не винаги пилеят пари. За разлика от предишния знак, те харчат по-малки суми, но по-често.

Те също така вярват, че ще се почувстват по-добре, ако понякога направят подарък на самите себе си. Те се възнаграждават и повишават настроението си, когато занесат в дома си хубав шоколад или ново облекло. За тяхната собствена душа.