НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Най-подходящият партньор за всяка жена, според месеца на раждане

Най-подходящият партньор за всяка жена, според месеца на раждане

0
Най-подходящият партньор за всяка жена, според месеца на раждане
Най-подходящият партньор за всяка жена, според месеца на раждане

В зависимост от месеца на раждане идеалният партньор се различава за всяка жена.

Месецът на раждане определя характера на личността. Всяка жена, обаче, се нуждае от партньор, който да я приема такава каквато е, насърчавайки най-доброто в нея.

И така, с какъв мъж трябва да имате връзка?

От януари до декември прочетете кой тип мъж е най-подходящ за любовна връзка за всяка от вас:

Януари
За родените през първия месец на годината може да се каже, че са жени, които водят доста забързан начин на живот. Идеалният им партньор трябва да следва същия ритъм. Споровете и слабите хора също не им пасват, защото ще им пречат и ще ги бавят по пътя към целта. Те имат много неща, които искат да постигнат в живота, поради което не биха искали да се обвържат във връзка с грешния партньор.

Февруари
Жените, родени през февруари обаче, се нуждаят от човек, който да се научи да бъде търпелив с тях. Те са наясно, че не е лесно да бъдеш с тях във връзка, същото им го казват и другите хора. Е, идеалният им партньор трябва да е пълен с разбиране, т.е. да не дразни техния темперамент. По-точно, някой, който може да търпи упоритостта и капризността на половинката си.

Март
Родените през март са много нежни, грижовни, искрени и любящи жени. За тях, на първо място почти винаги стоят другите хора. Поради това мартенските жени се нуждаят от човек, който се грижи за тях, точно както те се грижат за останалите. Твърде много време и енергия изразходват в грижи за другите, така че идеалният партньор е този, който поставя тяхното благополучие на първо място.

Април
Тези жени са твърде силни и независими. Те са безмилостни и непреклонни. В същото време са много честни, като често хората ги разбират погрешно. Затова се нуждаят от човек, който да ги разбира добре и да оценява техния характер. Те се нуждаят от партньор, който да ги мотивира да бъдат такива, каквито са. Някой, който не се опитва да ги ограничава, потиска или променя.

Май
Жените, родени през май, живеят като на конвейер. Постоянно скачат от една работа на друга. Те искат да се социализират и да бъдат заобиколени от хора. При това те са склонни да започнат няколко проекта едновременно. Понякога дори повече, отколкото могат да реализират. Те се нуждаят от човек, който е пълен с енергия, т.е. ще може лесно да се впише в интензивното им темпо.

Юни
Когато става въпрос за този тип жена като неписано правило, те привличат т.н. “разбити мъже”, т.е. партньори, които “трябва да бъдат ремонтирани”. Именно това е причината за неуспеха на любовните им връзки в миналото. Те се нуждаят от човек, който е стабилен, здраво стоящ на земята и знае какво иска от живота. За промяна, намерете партньор, който не се нуждае от “ремонт”, за да живее като здрав и позитивен човек.

Юли
Жените, родени в седмия месец, са заобиколени от хора, които им говорят ежедневно какво трябва да променят в живота си, как би трябвало да ходят, как трябва да се държат … За разлика от тях идеалният партньор ще се държи точно обратното. Той ще насърчи жената да бъде в центъра на вниманието, да бъде смела, да бъде себе си, както и да постигне всичко, което възнамерява да постигне в живота си, независимо от мнението на другите хора.

Август
Августовските жени се нуждаят от партньор, който да им каже истината, без значение колко неприятна е тя. Те са родени лидери. В кръвта им е да бъдат лидери и притежават авторитет, с който привличат другите хора. Понякога може да се възгордеят, затова се нуждаят от човек, който знае как да ги приземи.

Септември
Жените, родени през септември, се нуждаят от човек, който да ги насърчава да следват страстта си към мъдростта и знанието. Те не трябва да губят времето си с хора, които се страхуват от тяхната интелигентност или от проактивната им природа. За тях идеалният партньор е този, който е достатъчно уверен в себе си – да ги подкрепи искрено в техните мечти.

Октомври
Не е тайна, че октомврийските жени са особено мили, внимателни и симпатични. И те откровено и с чисто сърце се грижат за другите и това наистина се забелязва. Те обаче понякога се оказват в ситуации на злоупотреби и манипулации. Ето защо се нуждаят от човек, който да ги уважава и никога няма да ги приема за даденост.

Ноември
Жените, родени през ноември, имат малко странен вкус. Те са наясно, че повечето хора трудно ги разбират и че те изобщо не разбират как работи мозъкът им. Те се нуждаят от човек, на когото никога няма да му омръзне, но непрекъснато ще се опитва да създаде усещане в тях, че са разбрани. Те се нуждаят от партньор, който да ги изслуша. Но наистина да чуе думите им.

Декември
Декемврийските жени са весели и щастливи по природа, така че идеалният им партньор ще бъде този, който ще цени това им качество. Те се нуждаят от човек, който ще ги насърчава за парти, а в същото време ще внася мир и положителна енергия в живота им.