Тази природна напитка е спасение за тялото, тъй като подобрява функцията на вътрешните органи, пречиства кръвта и укрепва имунитета. И не само това, тя също така почиства кръвоносните съдове и подобрява работата на сърцето, а в допълнение, ускорява метаболизма. Така че не е чудно, че това е една от най-популярните рецепти, а съставките са доста прости.

Всичко, от което се нуждаете са 12 обелени скилидки чесън и половин литър червено вино.

Нарежете скилидките чесън и ги поставете в стъклен буркан, след което ги залейте с виното. Затворете хубаво буркана и го оставете да престои на слънчево място за две седмици. Разклащайте го добре всеки ден. След 12 дни прецедете течността и я поставете в стъклена бутилка или буркан. Оставете я на тъмно. Вземайте по една лъжичка всеки ден три пъти на ден. Правете го за един месец, а след това направете почивка от шест месеца.

За какво е полезна:

Тази напитка има противовъзпалителни, антибиотични, противоракови и антибактериални свойства. Отлична е за всякакви възпаления, намалява холестерола, премахва токсините, чисти кръвта, топи мазнините, дава повече енергия и повече сила.