НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Бърз тест: Роден лидер или хората ви използват?

Бърз тест: Роден лидер или хората ви използват?

0
Бърз тест: Роден лидер или хората ви използват?
Бърз тест: Роден лидер или хората ви използват?

С един поглед на илюстрацията, можете да откриете дали сте роден лидер или сте прекалено добри и другите ви използват.

Не се вглеждайте за дълго, а само за няколко секунди – важно е първото впечатление. Какво забелязахте първо?

Ако първо сте видели дървото, това показва, че в живота си разчитате на разума и логиката. Това е положително отношение, което ви прави роден лидер. Вие сте способни да организирате и да ръководите хората около вас. Имате дарба лесно да се справяте със сложни ситуации и разногласия.

Ако първо сте видели маймуната, вие сте критично настроени към живота, към себе си и към другите. Очаквате, че всеки ще напредва с вашето темпо. Споделяте съветите си, а понякога дори ги налагате на другите. Вие сте упорити, не искате да губите време, така че винаги можете да си намерите работа, дори и да е безсмислена. Вие сте пълни с добри идеи и излъчвате интелигентност.

Ако първо забелязахте лъвицата означава, че разчитате на инстинктите си. С другите се отнасяте малко грубо и с това отношение можете да нараните близките ви хора. Вие сте решителни и работите здраво. Когато си поставите цел, се опитвате да я постигнете на всяка цена. Вие не сте склонни да получавате съвети, дори и от вашите близки.

Ако първо забелязахте рибите, това означава, че не се натоварвате с това, което ще бъде утре, нито с това, което е било вчера. Живеете тук и сега, вярвате, че всичко се случва за добро. Вие сте добри до такава степен, че повечето хора ви използват и манипулират.