НАЧАЛО ЗДРАВЕ Това е рецептата, с която отслабнах само за една седмица

Това е рецептата, с която отслабнах само за една седмица

0
Това е рецептата, с която отслабнах само за една седмица
Това е рецептата, с която отслабнах само за една седмица

Рецептата,  с помощта на която отслабнах след една седмица е изключително лесна за приготвяне. Поддържането на здравословно тегло е много важно, главно заради здравето. Да не говорим, че дрехите ще ви стоят по-добре и ще изглеждате по-добре.

Затлъстяването води до сърдечни заболявания, диабет, бъбречни заболявания, инсулт. Така че, яжте здравословно, изхвърлете от употреба вредните храни. Намалете приема на сол и мазнини. Пийте много вода и натурални сокове. Откажете се от алкохола, вредните, отровни и цветни газирани сокове. Няма да отслабнете, ако гладувате, така че яжте редовно и не прескачайте яденетата, особено закуската.

Закуската е най-здравословното хранене, а правенето на големи паузи между храненията увеличава риска от диабет. Движете се достатъчно и не очаквайте да отслабнете, ако не се потрудите за това.

Това е рецепта за напитка, която е много здравословна и може да ви помогне да отслабнете …

лимон
мед
семена от кимион
вода

Приготвяне:

Сложете да заври вода и сложете семената от кимион. Оставете ги за няколко минути, след което ги дръпнете настрана, за да се охладят. Добавете лимона и меда (никога не ги добавяйте, докато е топла водата, защото те губят лечебния си ефект). Пие се на празен стомах, за предпочитане сутрин.