Това е писмото, което един мъж изпратил на жена си, за да й каже, че иска развод. Може би писмото е реално и наистина е било изпратено, но така или иначе, е много интересно и ние ви препоръчваме да го прочетете.

Скъпа,

Пиша ти това писмо, за да ти кажа, че те оставям завинаги. Последните две седмици бяха истински ад за мен, шефът ти ми се обади и ми каза, че си напуснала и това беше последната капка в чашата. Миналата седмица се прибра вкъщи и не забеляза, че имам нова прическа.

Направих любимото ти ядене и те чаках с новите боксерки, а ти дори не ме погледна, а отиде да си легнеш с извинението, че отново те боли глава. Но първо изгледа всички турски сериали. Ти дори не ми казваш, че ме обичаш, а и не правиш нищо, за да ми покажеш, че те е грижа за мен. Или ми изневеряваш, или не ме обичаш. Каквото и да е проблемът, вече не е важно, защото те оставям.

Твоят бивш съпруг

П.С. Не се опитвай да ме намериш. Сестра ти и аз се преместихме в друг град. Наслади се на живота си …

Ето отговора на бившата съпруга:

Скъпи мой бивш съпруже,

Твоето писмо направи деня ми красив! Вярно, че бяхме женени 7 години, но ти вече не си това, което някога беше. Гледам турски сериали, защото в тях актьорите показват много повече емоции от теб. Забелязах, че имаш нова прическа миналата седмица, но единственото нещо, което ми дойде на ум, беше, че изглеждаш като жена. Майка ми ме научи да не казвам нищо, ако нямам нещо добро да кажа, така че реших да замълча. Що се отнася до любимото ми ядене, сигурно си ме объркал със сестра ми, защото аз не го понасям. Също така забелязах новите ти боксерки, защото на тях висеше етикет с цена 50 лева, което наистина ме изненада, защото в същия ден сестра ми ме помоли да й дам 50 лева.

Въпреки това, те обичах и мислех, че ще решим проблемите си. Спечелих 10 милиона от тотото. Ето защо заминавам. Купих два билета за Малдивите, но когато се прибрах вкъщи, те нямаше. Вероятно всичко в живота се случва по някаква причина.

П.С.

Надявам се да се насладиш на живота. Адвокатът ми каза, че заради писмото, което ми остави, няма да получиш нито стотинка.