НАЧАЛО ЗДРАВЕ Природен лек за нормализиране на кръвното за няколко минути

Природен лек за нормализиране на кръвното за няколко минути

Природен лек за нормализиране на кръвното за няколко минути
Природен лек за нормализиране на кръвното за няколко минути

За нормализиране на кръвното обикновено помага природен лек, който го има във всяка кухня. Това е ябълковият оцет, който се използва за лечение на различни заболявания от древни времена.

Лечебната сила на ябълковия оцет се дължи на факта, че при ферментацията се съхраняват най-малко 20 микроелемента, които също така ги има в пресните ябълки, като пектин, калий, мед, желязо. Ябълковият оцет е богат не само на ензими и биофлавоноиди, но и на витамини В, С, Е и А.

Днешните 6 рецепти с ябълков оцет са изпитано средство за регулиране на кръвното налягане.

Рецепта 1

За моментална промяна в кръвното налягане. В чаша вода, разбъркайте 2 супени лъжици ябълков оцет и пийте сместа на малки глътки.

Рецепта 2

Вземете парче плат и го натопете в ябълков оцет. След това го сгънете и стъпвайте върху него с краката си.

Рецепта 3

Потопете марля, сгъната на няколко слоя в 100 мл. ябълков оцет. Поставете компреса на стъпалата и стойте така 10 минути – кръвното налягане ще се върне в нормално състояние.

Рецепта 4

1 скилидка чесън, 1 ч. л. ябълков оцет, 200 мл. вода. Счукайте чесъна и го разбъркайте с оцета. Изяжте сместа на празен стомах, като изпиете и водата.

Рецепта 5

Хипертензия. Поставете 4 листа магарешки бодил в емайлиран съд или в стъклен буркан, налейте 1 чаша ябълков оцет, затворете с капак и оставете на тъмно място за не по-малко от 1 ден. След това прецедете и излейте в бутилка. Да се съхранява в хладилник. Пийте 1 чаена лъжичка, разредена с 1/4 чаша вода 3 пъти на ден. Период на лечение – 3 седмици. След една седмица, повторете.

Рецепта 6

Ако кръвното налягане се покачи бързо, поставете ябълковия оцет върху салфетка или марля и я сгънете 4 пъти. Поставете целофан на пода и поставете напоена салфетка върху него, така че да не излиза от целофана. Застанете боси върху салфетката. Стойте изправен за 10-15 минути, подпирайки се на стол.

loading...