НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете любимата ви карта – тя крие съобщение за по-добро бъдеще

Изберете любимата ви карта – тя крие съобщение за по-добро бъдеще

0
Изберете любимата ви карта - тя крие съобщение за по-добро бъдеще
Изберете любимата ви карта - тя крие съобщение за по-добро бъдеще

Изберете карта и вижте какво послание носи за вашето бъдеще.

Погледнете отблизо четирите карти, показани на картинката, и решете коя от тях най-много ви харесва.

Огледайте ги добре и изберете картата, която ще докосне душата ви. Тя крие послание за по-добро бъдеще.

Разчитайте на интуицията и внимателно следвайте емоциите, които всяка от тях събужда у вас. Има ли сцена, която привлича вниманието ви по-специално?

Когато направите своя избор, вижте какво означава за живота ви. Какво точно представлява и какво точно ви е необходимо в даден момент?

Първа карта

Това е карта на вярата и творението.

Тя ви напомня, че създавате сами реалността, с вашите собствени решения и дела. Може би в определени моменти се съмнявате в способността ви да осъществите мечтите си. Но щом имате съмнения, не забравяйте, че сте ентусиазиран, страстен и смел човек. В природата ви е да постигнете всичко, което сте си начертали.

Време е да вярвате и да създавате. Определете смисъла в живота, визуализирайте вашите цели, така че направете първата стъпка към постигането на вашите собствени мечти.

Не е необходимо да виждате целия път, нито да знаете точно какво трябва да направите. Необходимо е само да предприемете първата стъпка с вяра, както и да поддържате положително отношение, защото това ще ви даде възможност да бъдете щастливи и да растете като човек.

А останалата част от пътя със сигурност ще започне да ви се разкрива. Време е да тръгнете!

Втора карта

Това е карта на живота в настоящето.

Когато се чувствате тъжни, това е така, защото се придържате към спомените от миналото твърде дълго. Когато се чувствате разстроени, това е така, защото прекарвате твърде много време в мислене за бъдещето.

Не забравяйте, че миналото и бъдещето са нищо друго освен умствени проекции за това, което някога е било или очаквате да бъде. Единственото нещо, което наистина съществува и ви принадлежи, е тук и сега, където се случва истинският живот.

Не е случайно, че сте избрали точно тази карта. Тя идва, за да ви каже, че въпреки че не може да промените миналото винаги може да направите нещо, с което да подобрите настоящето, така че да тръгнете напред към по-щастливо бъдеще. Сега е моментът да се освободите и да благодарите на миналото, защото е изградило вашите основи, да цените всеки урок, който сте научили, но също така да осъзнаете, че живеете изключително в настоящето.

Всичко, което правите сега с любов и ентусиазъм, неизбежно ще бъде отразено във вашето бъдеще. Всичко, което правите днес, е семе, което неизбежно ще поникне утре.

Трета карта

Това е карта на дарбата и отдадеността.

Вие сте човек, който знае, че предаността и желанието за успех са ключът към изграждането на мечтания живот. Винаги влагате душата, ума и сърцето си във всичко, което правите.

Основното предизвикателство е да бъдете търпеливи, т.е. да се научите да вървите в крак с живота. Понякога вероятно сте малко повече загрижени, така че се оставяте на естествения ход на събитията.

Не забравяйте, че животът е съвършен, какъвто е и че има своя собствена времева линия. Не бързайте за никъде, но ходете свободно по избрания път. Рано или късно ще достигнете до щастието.

Ако дадете всичко от себе си, резултатите няма да закъснеят. Продължавайте да се движите напред, изпълнени с любов, смелост и вяра, че всяко добро ще дойде, с времето и причината си.

Четвърта карта

Това е карта на добротата и баланса.

Вселената функционира в равновесие. Всяко действие предизвиква реакция и всяко действие има своите последици. Ако действате с любов, просперитет, щастие и богатство, тогава положителните действия ще се върнат десетократно, но само ако позволите това.

Тази карта пристига в живота ви, за да ви каже, че противно на това, което са ви учили, колкото е важно да давате, толкова е важно да се научите и да получавате.

Добротата ви е в кръвта и от години давате на другите хора. Сега е времето да си позволите да бъдете възнаградени за всяка доброта, приемайки даровете, които животът има да ви даде.

Помислете за себе си като за човек, който е достоен за красиви неща, така че те да започнат да се проявяват в живота ви. Ще получите само това, което мислите, че заслужавате.