НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Какво казва за вашия характер начинът, по който плачете?

Какво казва за вашия характер начинът, по който плачете?

0
Какво казва за вашия характер начинът, по който плачете?
Какво казва за вашия характер начинът, по който плачете?

Какво говори за вашия характер начинът, по който плачете.

Дали плачете силно със сълзи като река, дали се опитвате да ги скриете или циврите?

Плачът е напълно естествено нещо. Ситуациите от живота ни влияят, изразяваме емоции и е човешко понякога да се разплачем.

Сълзите чистят душата ни и ни карат да се чувстваме живи.

Начинът, по който плачете, говори много за характера ви:

Силен плач

Дали когато плачете, плачете като бебе, силно и от сърце, със сълзи, които се стичат като река по лицето, носът започва да ви тече и губите глас?

Вие сте емоционален човек с невинна душа, който дълбоко чувства емоциите и открито ги изразява. Вие казвате каквото мислите и как се чувствате.

Не събирате емоциите в себе си и не ви е проблем дори пред хората да покажете гняв, безсилие или щастие, вълнение и радост.

Накъсан плач

Плачете и се оплаквате успоредно. Започвате да плачете, след това спирате и говорите за проблемите си, чакате отговор и пак плачете.

Ако говорите по-често, отколкото плачете в разгара на емоционална буря, тогава вие сте човек, който иска да се оплаче. Не търсете решение, а постоянно прекъсвате хората, когато ви предлагат решения, само за да поддържате своето темпо на плач.

Това не е здравословен начин за изразяване на емоциите. Хората ще забележат това и ще спрат да слушат вашите оплаквания.

Циврене

Плачете някак половинчато, после се опитвате да спрете. Искате ли да покажете емоции изобщо, но не можете да спрете, когато чувствата ви напират?

Вие сте човек, който иска да запази емоциите си, но емоциите понякога са по-силни от вас. Те излизат на повърхността, защото сте искрени по природа това лесно може да ви навреди.

Лоялността означава много за вас и разочароващите действия на близки хора, преживявате дълбоко.

Тих плач

Дали когато плачете сълзите сами се стичат по бузите, но никакъв звук не излиза от устата ви, дали усещате вкуса на сълзите и не можете да спрете, дали зачервените очи говорят повече за вашия плач от устата ви?

Вие сте човек със силно чувство за индивидуалност. Често контролирате емоциите си и дори когато сърцето ви е разбито, не се оплаквате. Можете да понесете много с достойнство.

Може да плачете тихо, но ехото на вашето мълчание говори по-силно от виковете. Това е знак за топло сърце.

Плач без сълзи

Когато почувствате, че ви се плаче, отвътре се разкъсвате, но сълзите не потичат от вашите очи, искате да крещите, защото сърцето ви се къса, но очите ви остават сухи, няма емоции на лицето ви?

Вие сте човек, който е преживял много в живота и сега има проблем да покаже емоциите си. Чувствате, че болката е само ваша и никой друг не може да разбере какво преживявате. Сърцето ви заздравява след всяко предизвикателство и страдате в мълчание.

Вие сте рядка личност и водите всичките си битки сами без да търсите помощ.

Изкуствен плач

Често ли плачете, за да постигнете нещо? Смятате ли, че е полезно, когато нещата не се случват според вашите желания, да се опитате да ги оправите със сълзи, искате да накарате някой да направи нещо чрез сълзите ви?

Вие сте човек, който е добър манипулатор. Познавате силата на сълзите и я използвате като инструмент за реализиране на вашите желания и постигане на преимущество. Това е знак, че сте човек, на който хората не могат да имат доверие в живота.

Въпреки че изборът да използвате плача като оръжие, е ваш, помислете, че един ден, когато наистина плачете от сърце, хората няма да ви вземат на сериозно.