НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ След години брак той изневерил на жена си, но… Помислете за това!

След години брак той изневерил на жена си, но… Помислете за това!

0
След години брак той изневерил на жена си, но… Помислете за това!
След години брак той изневерил на жена си, но… Помислете за това!

Брак – всеки от нас разбира смисъла на тази дума по различен начин. Някои хора смятат, че няма нищо по-добро от срещата на любимия човек, а след това и брака с него, като по този начин той укрепва връзката им. Но за други изглежда, че бракът разрушава връзката и любовта само избледнява с възрастта.

Въз основа на това твърдение е и нашата история. Един мъж в продължение на много години в брак, усетил как чувствата му започнали да избледняват и как съпругата му също била охладняла към него. И тогава по пътя си срещнал едно момиче, което го очаровало и той започнал да се среща с нея тайно. Струвало му се, че е срещнал точно тази, с която би искал да бъде през целия си живот. Но той не искал да остави жена си заради годините съвместен живот и децата.

И тук му дошла идеята да тества и двете жени. Отивайки на лекар, негов приятел, той измислил схема как твърди, че е претърпял злополука, бил с ампутиран крак и е в интензивното отделение. Неговият приятел се съгласил на тази схема и първо се обадил на любовницата му, но когато тя чула, че това се случило веднага го посъветвала да се обади на жена му, защото нямала много време. А съпругата му веднага се втурнала в болницата със сълзи и питала само едно нещо – дали е жив. Тя знаела, че мъжа ѝ има още една жена в живота си, но това не било толкова важно, колкото живота на нейния любим.

Вижте още: Негативните мисли причинят болести на тялото, душата и ума

Тази история ни учи на едно нещо: обичайте половинките си, защото те са всичко в живота ви.