НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Тест за жени: Какъв тип бельо най-често носите?

Тест за жени: Какъв тип бельо най-често носите?

0
Тест за жени: Какъв тип бельо най-често носите?
Тест за жени: Какъв тип бельо най-често носите?

Изборът на бельо е едно от най-важните и най-интимните решения, които правите всеки ден, чрез него най-лесно можете да разберете особеностите в характера ви.

Какъв тип бельо ви е най-удобно? Какъв тип бельо най-често носите? Отговорете и се забавлявайте с интерпретацията.

Изключително тънка танга
Това е избор, който предпочитат жените, които се чувстват супер удобно в кожата си. Изпълнени със самочувствие, независими и способни да подчертаят какво е тяхното предимство.

Нормална танга
Обикновени танги избират жени, които знаят как да балансират работата и удоволствието си. Те осъзнават колко уникални са и знаят точно кога и колко трябва да разкрият и колко да скрият, за да успеят.

Удобни танги
Жените, които избират танги, но все пак искат да бъдат удобни, са амбициозни, мотивирани и целенасочени, за да постигнат всичко, което са започнали. Не се страхуват от рискове и неудобства.

 

Полу-танги
Това е избор на жени, които са традиционалисти и обичат естествената форма на всичко в живота. Те имат прогресивни мисли, но често се страхуват да приемат свободния възглед за нещата.

Бикини
Такова бельо е предпочитано от жените, които са спортно настроени, обичат дейности под открито небе и искат да бъдат в светлината на прожекторите. Винаги готови за всяка ситуация. Игриви и секси, без прекомерни усилия.

По-изрязани боксерки
Става въпрос за умни жени, които обичат да флиртуват и имат голямо чувство за хумор. Очарованието им винаги тегли щастливата карта, така че никога не се страхуват да опитат нещо ново в живота.

Полу-боксерки
Жените, които избират такива боксерки, са кутия пълна с изненади. Много малко хора ги познават напълно. Изненадите им са само в положителна посока.

Тип мъжки боксерки
Това са жени, които искат да изпращат смесени сигнали, да се забавляват през цялото време и да не се натоварват с това, което мислят другите. Те са пълни с чар и лесно провокират.

Класически бикини
Класическите бикини разкриват жени, които са практични и функционални. В живота предпочитат вещи, които им вършат работа, а не избират тези, които са просто красиви. Те дълбоко оценяват стойността на хората и нещата.

Ретро, с висока талия
Това е изборът на жени, които искат комфорт преди всичко друго. Те искат естествен външен вид и го подхранват, без да се страхуват от преценките на други хора. Най-удобно им е в тяхната зона на комфорт.