НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Индиански хороскоп: Разкрива и най-малките детайли за характера ни

Индиански хороскоп: Разкрива и най-малките детайли за характера ни

0
Индиански хороскоп: Разкрива и най-малките детайли за характера ни
Индиански хороскоп: Разкрива и най-малките детайли за характера ни

Индианският хороскоп е един от най-старите. Според него, всеки от нас има животно, което е негов защитник. Подобно на стандартния хороскоп той има 12 знака.

Гъска (22 декември – 21 януари)

Силните гъски са спокойни, живеят в хармония с природата и моралните ценности и остават верни на себе си през целия си живот. Те са много морални и решителни личности, и най-важни за тях са доверието и верността. Могат да понесат много болка, но на лицето винаги имат усмивка, докато имат истинска любов около себе си.

Видра (22 януари – 18 февруари)

Видрите са родени хуманисти. Те са топли, любезни и милостиви. Те не могат да понесат, когато хората страдат и искат да им помогнат. С милост могат да променят живота на хората около себе си, но и лесно да накарат някой да се влюби в тях.

Вълк (19 февруари – 20 март)

Много независими хора със смело сърце. Те са сред най-просветените, надеждните и най-грижовни личности. Много интелигентни, но често алчни. Или ще ви се доверят напълно или ще ви отхвърлят. За тях няма средно положение. Винаги е всичко или нищо.

Сокол (21 март – 19 април)

Соколите са хора, които са съсредоточени върху бъдещето. Имат широко виждане за живота и трудно биха осъдили някого за неговите разбирания или начин на живот. Те живеят много свободно, но и защитнически настроени към тези, които обичат. Винаги летят високо, но със себе си носят и тези, които обичат.

Бобър (20 април – 20 май)

Тези личности са големи мечтатели. Те искат да изградят нещата, независимо от това дали става въпрос за кариерата или за чужд разбит живот и мечти. Много съпричастност и нежност имат в себе си, но знаят да бъдат и силни, ако някой ги заплашва. Често поставят нови цели и принципи и искат да бъдат творци в живота.

Елен (21 май – 20 юни)

Родените в този знак са много затворени и интровертни. Тихи са и стоят настрана, дори и с хората, които добре познават. Умеят да бъдат много забавни, но често искат повече да прекарват времето си в самота, а природата им е втори дом.

Кълвач (21 юни – 21 юли)

Кълвачите са решителни, упорити и изпълнени с воля. Те се придвижват директно към целта, докато не постигнат успех. Тяхната енергия е заразна и те могат да мотивират другите. Не виждат нищо освен целта в живота си и не се успокояват, докато мечтите им не се изпълнят, както са ги замислили.

Сьомга (22 юли – 22 август)

Хората, родени в този знак плуват срещу течението. Те са родени бунтовници и винаги се борят срещу несправедливостта. Те виждат света по различен начин от другите и рушат всички традиции. Те са упорити хора, които живеят по впечатляващ начин. Те го обичат с цялата си енергия.

Мечка (23 август – 22 септември)

Тези хора са страстни и лоялни. Много от тях са защитнически настроени, но не и обсебващи. Нежни към тези, които ги пускат в живота си, но умеят и да разкъсат на парчета тези, които наранят техните близки. Въпреки че са спокойни и топли, умеят да стоварят ада върху тези, които недоволстват срещу техния авторитет.

Гарван (23 септември – 22 октомври)

Тихи, внимателни и потайни по природа, гарваните умеят да бъдат много скъпи личности. Тяхното възприемане за света все пак е много мрачно. Обикновено не искат да наранят другите, но тяхната сложна личност не е за всеки. Мистериозни са по природа, много затворени, докато не намерят човек, пред който да се открият.

Змия (23 октомври – 21 ноември)

Змиите са много инстинктивни и загадъчни. Имат съпричастност в себе си, но техните чувства са твърдо заключени. Умеят да се поставят на мястото на другия и да видят света през чуждите очи. Те са сред малкото, които искат да разбират, отколкото да критикуват. Те са истинско съкровище.

Бухал (22 ноември – 21 декември)

Тези личности са сред най-мъдрите и най-талантливите личности на света. Умеят да използват своите шансове и да извлекат най-доброто от света. Когато другите виждат мрака, те виждат нов шанс.