НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Очаквайте изобилие, ако видите тези осем знака!

Очаквайте изобилие, ако видите тези осем знака!

0
Очаквайте изобилие, ако видите тези осем знака!
Очаквайте изобилие, ако видите тези осем знака!

Искате да живеете в богатство и изобилие, но късметът изобщо не е на ваша страна? Ако често срещате и виждате тези неща, желанието ви скоро ще бъде изпълнено …

Ако работите върху това да проявите живот в изобилие, може би се чудите как ще разберете, че вашият труд ще бъде възнаграден. Добрата новина е, че има известни знаци “предвестници”, които показват, че ще получите пари, а много от следващите осем знака датират от древни времена, особено от традициите на Фън Шуй. В допълнение, тези знаци могат да ви помогнат да прецените кога е изгодно да направите финансово вложение или да се съсредоточите върху нов маркетингов похват.

1. Често виждате числото 8

Исторически погледнато, числото 8 винаги е било много важно. Например в Китай то е едно от най-щастливите числа и е тясно свързано с щастието.

Интересно е, че числото 8 има напълно симетрична форма и символизира баланса. Ако проверите датата 08/08/08, ще видите, че огромен брой хора са решили да се оженят в Китай на този ден, а къщите, които съдържат числото 8 в адреса си,  са често търсени.

Така че, ако започнете да виждате навсякъде числото 8 (адреси, телефонни номера, табели), възможно е скоро да ви очаква печалба.

2. Получавате ли пари в определени дни?

Според Фън Шуй, ако получавате пари (независимо дали това е подарък или печалба) в определен ден, тогава можете да очаквате още повече пари през следващите седмици и месеци.

А именно, ако получавате пари на първия ден от Новолуние или по време на Пълнолуние, може да имате повече изобилие в живота си.

Можете дори да използвате тази символика в творческите си визуализации, като си представите как получавате всички пари, които винаги сте искали, докато луната е над главата ви.

3. Очаквате бебе

Древна китайска наука твърди, че когато сте бременна, вие също носите късмет в себе си. Оттам идва старото вярване, че е лош късмет да залагате за бременна жена, когато играете на хазарт!

Някои казват, че можете да привлечете финансова печалба в живота си, само защото сте близо до бременна жена. Така че, ако партньорката ви, приятелката или сестра ви очакват бебе, част от това щастие може да се прехвърли на вас.

4. Насекоми посещават дома ви

Разбира се, повечето от вас не искат да намерят и буболечка в къщата си, но кафявите насекоми (особено скакалци и паяци) са символ за пари вТринидад.

Хората понякога държат щурци в малки кафези в Китай заради връзката им с щастието. Целият свят вярва, че пеперудите в тъмен цвят предвещават положителни новини за кариерата, което обикновено се приравнява с добрата новина за повишение на заплатите.

5. В кафето ви се появяват мехурчета

Това е малко странно, но съществува вярване, което казва, че хората, които виждат мехурчета на повърхността на своето кафе ще се радват на положителна промяна – затова хвърлете по едно око на повърхността на кафето следващият път, преди да го изпиете. За разлика от това, канадците казват същото, когато можете да хванете цяло балонче, без да се спука.

6. Имате много дребни монети

Ако имате много монети (например в голям буркан), можете да привлечете по-големи суми пари в живота си.

Според Фън Шуй, ако държите парите си в кухнята, то това, вероятно ще ви помогне да придобиете финансово изобилие, докато руско суеверие твърди, че ще привлечете големи суми пари, ако съхранявате паричките в шкаф или в пакетчета навсякъде в къщата.

7. Имате неприятна среща с птица

Можете да почувствате сякаш целият ви ден е провален, ако птица реши да се изходи на главата ви, но тази среща с птицата трябва всъщност да означава, че в близко бъдеще ще получите пари.

Така че, ако срещата с птицата приключи, така че тя ви се изходи на главата, опитайте се да видите хубавата страна на това!

8. Вашите инициали са в паяжини

Това е много конкретен знак, че пристигат пари и вероятно не го виждате често, но ако го видите, имайте едно на ум!

Много е важно да вярвате, че ще имате късмет, ако видите инициалите ви в паяжини.

Всичко, което искате, ще привлечете с малко усилия (точно както паякът привлича плячката си) – дали мечтаете за пари, успех или нещо друго.