НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Индийски хороскоп, чиято точност ще усмихне дори скептиците

Индийски хороскоп, чиято точност ще усмихне дори скептиците

0
Индийски хороскоп, чиято точност ще усмихне дори скептиците
Индийски хороскоп, чиято точност ще усмихне дори скептиците

Точността на този хороскоп е просто невероятна. Прочетете описанието на знака си и ще се изумите сами. При мен всичко съвпадна, изобщо не очаквах!

Маймуна, слон, тигър, елен… Потърсете своя “нов” знак по датата на раждането си!

Индийският хороскоп съществува повече от 5 хиляди години и се различава от обикновения астрологически хороскоп, съставен не само по Слънцето, но и по другите видими звезди. Може би затова описанието му поразява с невероятната си точност. Нищо чудно, че индусите не напускат дома си, без да прочетат прогнозата си за деня, и не изграждат връзка с даден човек, без да знаят знака му.

Мангуста. 11-23 януари

Тези хора са склонни да идеализират както живота си, така и живота на познатите си. Поради това, за тях е трудно да работят в екип и често са разочароват от хората. Те са много очарователни, но е трудно да им се доверите. Ако обаче успеете, по-добър партньор или приятел няма да намерите. В същото време те са доста свободолюбиви. Също така е важно за тях е да открият бизнеса, който им харесва, и да се реализират в него. В работата виждат целта, без да забелязват трудностите, понякога поразяват със своето усърдие и търпение.

Маймуна. 24 януари – 5 февруари

Тези хора могат да изглеждат студени или безразлични, но всъщност зад тези качества крият уязвимата си душа. Малко хора знаят, че представителите на този знак могат да философстват много за живота си и да изграждат глобални планове. Често търсят духовното и се опитват да станат по-добри, отколкото са. В същото време в екип се чувстват страхотно: те могат да предразположат всеки и всички техни познати се възхищават на чувството им за хумор.

Лъвица. 6-18 февруари

Хората, родени под знака на лъвицата, са много харизматични и красноречиви. Често имат лидерски качества, умеят да отстъпват. Също така имат много добра душа: те са готови да дадат всичко не само на близък човек, но и на непознат. Възможно е животът им да бъде свързан с благотворителност или да мечтаят да посветят живота си на определена кауза. Всички тези представители на това съзвездие са взискателни към другите и се засягат от най-дребните неща. Върху тези качества те трябва да поработят доста сериозно.

Кон. 19 февруари – 3 март

Тези хора изглеждат спокойни и консервативни. Но това е само на пръв поглед. Всъщност, често в душата им има бушуващи страсти, несигурни са в своите способности и винаги се съмняват. Те не могат да живеят без други хора и се нуждаят от подкрепа. Основната цел в живота им е да се влюбят. Те са готови да се съобразяват постоянно с партньора си и да не забелязват недостатъците му. Кариерата за родените в този период е от второстепенно значение. Те обаче имат много таланти и ако успеят да ги реализират в живота, стават не само успешни, но и независими.

Лъв. 4-16 март

Тези хора са обикновено много артистични, емоционални и темпераментни. Те са уверени в привлекателността си, поради това са магнит за противоположния пол. И това не е случайно. Те не си представят живота без внимание към собствената им персона. Въпреки, че самите те са готови да се жертват много заради близките и любимите си. Понякога представителите на знака “Лъв” са толкова отдадени на помощта или грижата за другите, че не знаят как да я използват. Тези хора обаче не се страхуват от разочарованието, дори и за един ден.

Крава. 17-30 март

Представителите на този знак са в състояние да контролират своите чувства и емоции. Те са твърди в намеренията си и ясно знаят какво искат от живота. От всяка грешка в живота си си взимат поука и никога не я повтарят. Важно е за тях да се усъвършенстват, да научават нови неща, да работят върху себе си. Но за другите, тези хора обикновено са мъдри и търпеливи. И това качество може да им помогне да станат добри лидери на екипи или глава на семейството.

Слон. 31 март-12 април

Хората, родени в този период, се смятат за най-щедри в индийския хороскоп. За тяхното търпение и щедрост по отношение на другите може да се говорят легенди. Най-интересното е, че те никога не се хвалят с добрите си дела и наистина помагат и комуникират с всички искрено. Вярно е, че понякога представителите на този знак поради тяхната несигурност могат да изглеждат ревниви и подозрителни, но това няма да се случи, ако винаги биват поддържани от роднините си.

Кон. 13-27 април

Тези хора се отличават със своите умения за комуникация, общителност и желание за успех. На тях им е трудно да останат на едно място, винаги се стремят да получават нови знания и са в постоянно търсене на себе си. Но за съжаление те често нямат конкретна цел или я променят всеки ден. Но ако до представителите на този знак има по-силни хора, които ще обуздаят техния темпераментен и свободолюбив характер, те могат да живеят в пълна хармония.

Слон. 28 април-10 май

Представителите на този знак обикновено са амбициозни и много издръжливи. Изглеждат така сякаш ще могат да се справят с всяка работа и да постигнат всяка, дори и най-невъзможната на пръв поглед цел. Също така тези хора предпочитат стабилността и надеждността. И то във всичко. Както в обществения, така и в личния живот. Към партньорите си са много ревниви и обичат да контролират взаимоотношенията си.

Овца. 11-24 май

Тези хора са спокойни и в същото време много темпераментни. В същото време те са склонни да провеждат вътрешен диалог със себе си и да търсят хармония в своята душа. Те могат да бъдат лидери в кариерата си, но да играят второстепенна роля в личните си отношения. За да спечелите сърцето им, ще трябва да положите много усилия.

Змия. 25 май – 7 юни

Представителите на този знак, може би са най-чувствителните сред всички хора. Често зад маската на безразличие или дори арогантност, те крият крехка и уязвима душа. В хората те ценят интелигентността и добрите нрави, защото самите те, независимо от техния произход, са надарени с тези качества. Но в любовта са трудни. Понякога Змиите също идеализират отношенията, заради което те могат да изпитат разочарование.

Змия. 8-20 юни

Тези хора обикновено са модел за подражание и имат власт над другите. Най-малкото те не зависят от общественото мнение. И всичко това, защото посвещават целия си живот на учене и самоусъвършенстване. Поради това изглеждат сякаш са мъдри по природа. В личния си живот обаче са много предпазливи.

Куче. 21 юни – 5 юли

Отдадеността и отзивчивостта са качествата, които отличават хората, родени под знака на кучето. Те не си представят живота си сами и винаги искат да бъдат сред любимите си хора, както в моменти на радост, така и в моменти на тъга. В допълнение, представителите на този знак имат аналитично мислене, което означава, че винаги биха дали правилния съвет и са в състояние да ви подкрепят във всяка ситуация.

Котка. 6-19 юли

Представителите на този знак са много тактични и доброжелателни. Изглежда, че няма хора, на които да не се харесат. Но самите те, притежаващи вродена интуиция, избират само подбрани партньори и приятели. Също така родените в този период са много чистоплътни, обичат уюта и мира. Шумните компании и партита не са в тяхната категория.

Овен. 20 юли – 1 август

Тези хора са свикнали да разчитат на себе си във всичко. Понякога те поемат непоносима тежест, но без да се оплакват и да съжаляват себе си. От друга страна, представителите на този знак изглеждат искрени и отворени, но всъщност са с богато въображение, склонни са да се затворят в себе си и да не показват своите чувства. Въпреки че много от родените в този период, се държат изключително емоционално.

Котка. 2-15 август

Това са едни от най-противоречивите знаци в индийския хороскоп. Родените под знака на котката често са на ръба на доброто и злото, осъзнаването и невежеството. Кой начин ще изберат, зависи единствено от тях. Едно нещо е ясно: тези хора, чрез своето прозрение имат магическа сила над хората и могат да съблазнят всеки. Затова самите те трудно влизат в сериозна връзка. За да задържите представителите на този знак, трябва постоянно да им се възхищавате.

Плъх. 16-29 август

Тези хора обичат живота във всичките му проявления. В същото време е важно за тях да постигнат материално и социално благополучие. Те обичат лукса, удобството и комфорта. Харесва им да управляват хората и да контролират всяка ситуация. Често са много взискателни, така че дълго избират партньора си в живота.

Плъх. 30 август – 12 септември

Представителите на този знак в индийския хороскоп са консервативни, рационални и разумни. Тези качества им помагат в кариерата и в техните семейства. В същото време, ако имат избор, те ще предпочетат едновременно работата и заплатата, партньора и децата. Освен това, уютът в дома им и близките им, от ранно детство са основните компоненти в живота им.

Бик. 13-25 септември

Външно представителите на този знак в индийския хороскоп изглеждат спокойни и непоклатими. Въпреки това, в душата си може да не са толкова уверени в себе си и се притесняват. Факт е, че родените в този период са много консервативни, така че всяка промяна в живота им им причинява стрес. Или поне не най-положителните емоции. За да се чувстват хармонично, до представителите на този знак трябва да има партньор, чиято вярност и лоялност да бъдат 100% сигурни.

Биволица. 26 септември – 9 октомври

Родените в този период според индийския хороскоп се отличават с добродушен и харизматичен характер. В същото време те са склонни да променят настроението си, за тях е трудно да контролират чувствата си. До тях непременно трябва да има човек, готов да ги разбере и да ги приеме такива, каквито са. Също така, трябва да насочват енергията си в работата и творчеството, като се опитват да бъдат постоянни и търпеливи в личните си отношения.

Тигрица. 10-22 октомври

Тези хора обичат да са в центъра на вниманието, те са артистични, харизматични и не могат да си представят живота без приключения и тръпка. Те са луди по модата и изкуството. Като цяло, с тях просто не можете да се отегчите. Но човек не бива да ги ядосва, още повече да ги предава. Представителите на този знак са много изразителни и не търпят пренебрежение към себе си.

Бивол. 23 октомври – 5 ноември

Тези хора изглеждат ярки и независими и че за тях на първо място са славата и успеха. В крайна сметка в работата си те показват забележителен интерес и са готови да направят всичко, за да станат най-добрите в своята област. Въпреки това, трябва да знаете, че често в душата им на първо място е семейството. Те наистина се нуждаят от подкрепата на своите близки.

Tигър. 6-18 ноември

Представителите на този знак се считат за най-амбициозните и целенасочени хора в индийския хороскоп. За да постигнат нещо, те са способни да не спят или да ядат. Въпреки това, след като получат това, което искат, са склонни да загубят интерес. Те са предизвикани да се борят с непостоянството си в отношенията с близките си и в личния си живот. Ако обаче успеят да намерят баланс, животът за тях ще изглежда по-лесен.

Елен. 19 ноември – 1 декември

Често тези хора са склонни да живеят, повлияни от духовни практики, и да следват съвестта си. Въпреки това се случва, избирайки между духовно и материално, да правят избор в полза на последното. На външен вид изглеждат оптимистични и весели. Но това се дължи само на факта, че представителите на този знак предпочитат да споделят с другите само положителните емоции, скривайки терзанията в себе си.

Елен. 2-14 декември

Родените в този период от годината са изключително амбициозни. За тях е важно постоянно да се развиват и да работят върху себе си. Но благодарение на волята си винаги получават това, което искат. Тези хора не търпят интриги, дори и с противоположния пол комуникират открито и искрено. В същото време е важно за тях партньорът им да е привлекателен не само външно, но и вътрешно.

Вижте още: 4 зодиакални знака, които ги очакват големи промени през тази година

Куче. 15-27 декември

Тези хора са смели, активни и общителни. Изглежда, че те могат да се слеят във всеки един колектив и да се занимават с всеки вид бизнес. Винаги им е интересно да общуват, пълни са с нови идеи и са в състояние да вдъхновяват всеки. Те са също лоялни и отдадени приятели, готови да пожертват много заради другите.

Маймуна. 28 декември – 10 януари

Представителите на този знак в индийския хороскоп се отличават с кураж и решителност. Те са верни на своите идеали, винаги имат мнение за всичко. Да поемат по друг път, е изключително трудно може би дори невъзможно. Те също са консервативни и често търсят само един партньор за цял живот.