НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Кръвната група определя женския темперамент

Кръвната група определя женския темперамент

0
Кръвната група определя женския темперамент
Кръвната група определя женския темперамент

Когато става дума за темперамент, често се подразбират редица психологически характеристики: дълбочината и стабилността на емоциите, силата на действие, индивидуалните характеристики на поведението …

Има много подходи и методи, за да се даде отговор на този въпрос. Японците и корейците, например, се придържат към теорията, която свързва характеристиките на темперамента с кръвната група на човек.

А каква е вашата кръвна група? Не се изненадвайте от точността на анализа в текста по-долу. Между другото, в Япония днес, в работата, кръвната група се взема предвид.

Темпераментът на жената според кръвната група

Кръвна група 0
Жените от тази кръвна група са особено егоистични. В отношенията с мъжете те са много ревниви и страстни. Доминантни и силни личности. Тези представителки на нежния пол се опитват да контролират своя избраник във всичко, така че мъжът, който се опитва да ги измами, едва ли ще може да го направи.

Тези жени бързо стават безразлични към своите миролюбиви и слаби партньори. Струва си да се отбележи, че сред успешните бизнес дами и известните лица доминират жени от тази кръвна група.

От мъжете, те очакват щастие, удовлетворение и нежност. Като съпруги често участват активно в създаването на кариерата на съпруга си. Като майки те са приятелски настроени към децата и своите амбиции постигат чрез съпрузи и деца.

Кръвна група А
Тази кръвна група характеризира жени, които имат търпение и спокойствие. Много често се смята, че те са безкористни, общителни и много дисциплинирани. Преди всичко, тези жени ценят удобството и комфорта. Те винаги се стремят да разрешават проблемите без конфликт.

Но представителките на тази кръвна група са много упорити и понякога раздразнителни. Те често считат себе си за подчинени. В любовните взаимоотношения са доста срамежливи.

Уважават партньора и неговите качества. Но поради емоционалната си и чувствителна природа, те ще открият чувствата си, само когато са напълно сигурни, че няма да бъдат измамени и наранени. Като съпруги са идеални. Жена с кръвна група А е майка, която се грижи и подкрепя децата си, но изисква и много от тях.

Кръвна група В
Тези жени се отличават с гъвкавостта на характера си: перфектно понасят самотата, но в голям колектив се чувстват като риба във вода. За разлика от първите две кръвни групи, те не искат да бъдат лидери, нито да бъдат подчинени. Но много добре знаят как да се възползват от различни ситуации, като същевременно запазват своята независимост.

Такива жени добре се справят във фирмата. Те обичат флирта. Не бива да изненадва фактът, че те имат много приятели от противоположния пол.

В любовта очакват нежност и удовлетворение, щастие и вярност, както и постоянно внимание от техните избраници. В партньорските взаимоотношения изглежда, че мнозина търсят и са недосегаеми и за тях е по-трудно да вземат решение да встъпят в брак. Но когато се омъжат и станат майки, те са много верни и отдадени.

Кръвна група АВ
Представителките на тази кръвна група са много чувствителни и балансирани. Те са много тактични, достойни и искрени. Освен това, тези дами много трудно взимат решения: буквално се разкъсват от подозрения и вътрешни конфликти. Такива жени често са обичани. В любовните отношенията са много искрени.

Те обожават мъжете с приключенски дух, но се радват на любов само докато им позволяват да останат мистични. Като майки те са много снизходителни към децата, добри и не изискват много. Успешно намират начин да бъдат приятели с децата си.