НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Последната цифра от годината на раждане разкрива интересни неща

Последната цифра от годината на раждане разкрива интересни неща

0
Последната цифра от годината на раждане разкрива интересни неща
Последната цифра от годината на раждане разкрива интересни неща

Тя не уточнява само периода от годината, в която сме родени, сезона на годината или знака от хороскопа. За всеки може да бъде открито нещо интересно от последната цифра от годината на раждане.

На всяка цифра съответства определен елемент – метал, вода, дърво, огън или земя. Те могат да разкрият много за характеристиките на някого, навиците му и т.н.

Под какъв елемент сте родени, ще разберете по последната цифра от годината, в която сте родени. Например, ако сте родени през 1987 г., вашият елемент е огън.

Метал – цифри 0 и 1
Хората, родени под този елемент, имат силен характер и са много устойчиви. Те са свободни и доста резервирани, защото искат да направят това, което е добро за тях и сами да определят живота си. Те искат да живеят последователно и да бъдат заобиколени от любов.

Това са хора, които знаят какво искат и ще направят всичко, за да успеят да го постигнат. Те са решителни и не търпят пропуски. Единственият им недостатък е огромното им желание за мощ, лукс и много пари.

Вода – цифри 2 и 3
Хората, родени под този елемент, са много състрадателни, привлекателни и симпатични. Те имат страхотни идеи и са много изобретателни и това ги прави успешни в професиите, свързани с изкуството.

Това са хора, които имат много добър инстинкт и са изключително съсредоточени върху детайлите.

Дърво – цифри 4 и 5
Те са самоуверени и усърдни хора. Обичат оригиналността, новите преживявания и мечти, за да изследват света около тях, да открият всичките му странни места и загадки.

Те не са себични и егоистични, а хората, които ги обграждат, ги обичат и се наслаждават на тяхната компания.

Пожар – цифри 6 и 7
Хората, родени под огнения елемент, са истински авантюристи и мечтаят да пътуват по света. Може да се каже, че са доста бързи, така че понякога това води до проблеми, които не биха се случили.

Те са любимции на компанията, защото се държат естествено и са много любезни – може да се каже, че притежават нещо, което привлича другите хора.

Земя – цифри 8 и 9
Това са хора, които са много уверени и предприемчиви. Те са разумни и всяко нещо ще бъде внимателно обмислено. Те обичат дисциплината и реда и искат да живеят, за да се придържат към плановете си.

Хората, родени под елемента на земята, когато правят нещо, го правят по ненатрапчив начин. Те се страхуват най-много от непознати ситуации.