НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Бил мъртъв за 45 минути. Ето какво разказал, след като се събудил

Бил мъртъв за 45 минути. Ето какво разказал, след като се събудил

0
Бил мъртъв за 45 минути. Ето какво разказал, след като се събудил
Бил мъртъв за 45 минути. Ето какво разказал, след като се събудил

Този човек загубил пулса си за 45 минути, но се събудил с невероятно виждане за задгробния живот. Шофьорът на камион от Охайо шокирал болничния персонал, когато се върнал към живот, след като почти един час нямал пулс, след силен сърдечен удар, но той твърди, че това, което е видял през тези напрегнати моменти го е убедило, че задгробният живот съществува.

41-годишният Брайън Милър отворил ремаркето, когато усетил, че нещо не е наред с него. Веднага се обадил за помощ и казал на оператора: “Аз съм шофьор на камион и мисля, че преживявам инфаркт. Главната му артерия била напълно блокирана, причинявайки инфаркт.

Лекарите в болницата успели да премахнат блокадата, но след като се свестил и се е освободил от болката разказал какво му се е случило. “Единственото нещо, което си спомням, е светлината, към която тръгнах. Ходех по пътеката, покрита с цветя към светлината, докато не срещнах моята мащеха, която наскоро почина.”

Тя беше най-красивото нещо, което видях, изглеждаше много щастлива, точно както първият ден, когато я срещнах. Тя ме хвана за ръката и ми каза:

“Не ти е дошло времето, не трябва да си тук, трябва да се върнеш, имаш още много неща да свършиш”. Щастлив, че се е върнал сред живите, Милър сега казва, че едно нещо е сигурно: “Има задгробен живот и хората трябва да вярват в това.”