НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Всеки телефон има тези тайни функции, а дори не знаете

Всеки телефон има тези тайни функции, а дори не знаете

0
Всеки телефон има тези тайни функции, а дори не знаете
Всеки телефон има тези тайни функции, а дори не знаете

Вашият телефон крие много тайни функции, за които 95% от потребителите дори не знаят за тях. Вижте кои са тайните възможности на всеки смартфон и как могат да улеснят ежедневието ви.

Бързо зареждане на батерията

Ако батерията ви е изтощена и не разполагате с достатъчно време да изчакате да се зареди, най-добре е да поставите телефона на Airplane Mode, защото така ще се зареди много по-бързо.

Бързо изтриване на съобщение

Ако искате да изтриете по-дълъг текст в съобщението, не е нужно да държите бутона “backspace”. Ако сте потребител на iPhone или iPad, можете да активирате опцията “shake to undo”. Просто разклатете телефона и натискате “undo”.

Спиране на изскачащите реклами

Можете да избегнете досадните реклами, които се появяват неочаквано при използване на различни приложения, като включете “Airplane mode”.

Запазете уеб страница

Често срещаме статии, които в момента нямаме време да четем. За да останат записани и след като нямаме интернет на телефона, просто натиснете download в браузъра.

Приспивна музика

На таймера имате възможността да избирате кога музиката, която сте пуснали да спре, така че да не смущава съня ви.

Безжична мишка

Air Mouse Pro за iOS или Remote Mouse за android потребителите позволяват да превърнете телефона си в дистанционно управление, чрез което можете да контролирате повече уреди в дома си.

По-добра мрежа

Този трик позволява на потребителите на iPhone да подобрят слабия сигнал на мрежата. Напишете комбинацията * 3370 # за по-добро качество на гласа при GSM разговори. За да изключите функцията, напишете # 3370 #.