НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Жената Телец е най-добрата, а жената Козирог – най-красивата

Жената Телец е най-добрата, а жената Козирог – най-красивата

0
Жената Телец е най-добрата, а жената Козирог – най-красивата
Жената Телец е най-добрата, а жената Козирог – най-красивата

Кръгло лице, топъл израз, големи очи и добра фигура – това са най-често срещаните физически описания на жената, родена в този знак. Мотото им е: “Тихата вода носи далеч”, а под красивата и пристойна броня крият силен темперамент. Те са известни със своята упоритост, а в жизнените кризи показват невероятна издръжливост и сила. Единственият им недостатък е, че в силното желание за сигурност и в опитите да направят всичко както трябва, те могат да пропуснат спонтанното удоволствие и шансовете.

Това са жените, родени под знака на Телец. Те са наясно със своята характерна сила и искат да я покажат във всеки един момент. Те са реалисти и знаят, че животът е непрекъснат процес, който постоянно се променя. Те обичат свободата и се радват на всички удоволствия от живота. Те са амбициозни жени, които обичат да създават и търсят щастие, както и материално богатство. От всички пороци жената Телец избира флирта и хазартните игри.

Жената Козирог е готова да направи всичко, което е по нейните сили, за онези, които обича, но избраният от нея човек трябва да отговори на нуждите й. Тя умее да се грижи за себе си и да бъде независима – има свой собствен стил на обличане, тя е чиста и педантична и малко формална.

Въпреки, че се страхува да се влюби, това не й пречи често да го прави. Нейният външен вид прикрива дълбоките чувства и емоции, които пази за хората, които смята за специални. Ако тя не ви обръща внимание, това означава, че не означавате нищо за нея, защото точно така дели хората в живота си. Не си губи времето за хора, които не я интересуват, които нямат харизма и действат безлично.

Можете лесно да разпознаете жената Везни по своята елегантност, която излъчва с всяко свое движение. Тя е напълно естествена и винаги е себе си и точно затова, със своята грациозност, привлича вниманието на всички хора около нея. Ако сте жена Везни, тогава трябва да знаете нещо много важно: мъжете просто се побъркат, когато ви опознаят. Вашата женственост, чар и заразни усмивки са неуловими примамки за представителите на по-силния пол, които могат само за една секунда да пленят мъжете, без да знаят какво се е случило.