НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Определете характера си според палеца на крака! Много точен тест!

Определете характера си според палеца на крака! Много точен тест!

0
Определете характера си според палеца на крака! Много точен тест!
Определете характера си според палеца на крака! Много точен тест!

Как да се определи характера на човек според палеца на крака му, се е знаело преди много векове в Древна Индия. Тогава се е вярвало, че отличителните характеристики на човешката личност се проявяват главно чрез пръстите ѝ.

Този метод е от значение и днес. Нека разберем какви са характеристиките на вашия характер според палеца на крака ви!

1) Краят на палеца е под формата на „усмивка“.

Вие сте спокойни и балансирани хора. За вас е трудно да се противопоставите на правилата. Живеете в съответствие с вашите желания, но често бивате възпрепятствани от страх от обществено обсъждане. Затова живеете като всички останали, опитвайки се да не се откроявате от тълпата.

2) Палецът завършва с права линия.

Тези хора често имат добро чувство за хумор. Те никога не униват и не се натоварват с излишни проблеми.

Въпреки веселата си натура, те успяват да пестят пари във всяка финансова област. Внимателно изчисляват бюджета си за следващия месец.

3) Върхът на палеца е остър.

Тези хора винаги поразяват с педантичността си. Те научават всяка информация до последния детайл. Доверявайки се само на фактите от различни източници, често подозират другите в неискреност. Никога не разкриват истинските си мотиви за поведението си. Да предскажете хода на мислите им, е почти невъзможно.

4) Палецът е под формата на „осмица“.

Хора със сложен характер. Винаги са в търсене и са склонни да преминават от една крайност в друга. Те се хвърлят в дадена задача, оставят я наполовина, не признават провалите си, опитват се да намерят вината във всички останали, но не и в себе си. Добри са в комуникацията, но за съжаление всичко противоречи на техните действия.

5) Върхът на палеца е много по-голям от основата.

Често този тип хора знаят как да избират правилните приоритети в живота си и да не губят време за дребни неща.

В избраната от тях посока винаги постигат признание и успех. Всички трудности ги правят по-силни, като многократно подсилват волята им да спечелят.

Вижте още: Розата може да ви открие тайни за вашия характер

6) Палец под формата на „фуния“.

Тестът показва, че най-често тази форма на пръста се притежава от меланхолиците. Това са най-уязвимите хора. При силни шокове от живота те показват своята силна емоционалност. Всяко едно тяхно действие се обмисля внимателно, като предварително се изчисляват всички възможни рискове.

Ако ви хареса тестът, го споделете с приятелите си!