Вижте специалната карма, отредена на хората, родени на тези дати.

Нумерологията като концепция е близка до тази на астрологията и другите паранауки от древността. Тя може да бъде използвана за „прогнозиране на бъдещето чрез прогнозиране въз основа на числата“.

Хората, родени на 13-ти

За тези хора се казва, че изпълнят всяка мечта и всяка цел, но трябва да се научат да се справят с препятствията. След всеки провал, те изпадат в емоционален срив, престават да вярват в себе си, имат чувството, че идва краят на света, вместо да си вземат поука и да са благодарни за това, че имат такава възможност.

Всяка цел в живота те ще постигнат задължително с едно или две препятствия. Но това не трябва да ги плаши, а напротив, да ги мотивира!

Хора, родени на 14-ти

Тези хора са склонни да се държат фриволно, да мамят, да не зачитат другите, да правят каквото искат. Ако и вие сте от тях знаете, че по-лесно се поддавате на изкушенията и трябва да си поставите цел, която да следвате. Тя може да бъде свързана с личностното развитие, развитие на бизнеса, учене. Смята се, че имате силата да промените дори света.

Хора, родени на 16-ти

След като сте родени на тази дата, това означава, че трябва да действате иновативно. Имате кармата да инициирате и да водите останалите след себе си. За целта се изисква много кураж и силна интуиция. Не се притеснявайте, имате и двете в изобилие, само вие трябва да повярвате повече в себе си.

Не трябва да бъдете иронични и цинични – това поведение ще създаде отрицателна енергия, която ще ви отдалечи от пътя на съдбата, който трябва да следвате. Всеки ден трябва да започнете нещо ново. И го правете с цялата си любов и желание. Например, засадете дърво, спечелете приятел, помогнете на някого, направете творческа промяна в работата, посетете ново място.

Хора, родени на 19-ти

Вие сте хора, които дават достатъчно морална и емоционална подкрепа на останалите. Имате склонност да се затворите и да седите главно у дома. Трябва да промените това. Всеки ден трябва да говорите с познати и непознати. Да давате съвети, да следвате съвети, да помагате, да мотивирате.

Благодарение на вас и вашите думи, много хора ще открият щастие, любов и някои дори ще спасят живота си! Вие сте посланици на доброто, надеждата, вие сте мъдри съветници – това е вашата съдба.