НАЧАЛО ЗДРАВЕ Лечение с корен на глухарче: По-ефективен от химиотерапията

Лечение с корен на глухарче: По-ефективен от химиотерапията

0
Лечение с корен на глухарче: По-ефективен от химиотерапията
Лечение с корен на глухарче: По-ефективен от химиотерапията

Лекуването с лечебни растения в много случаи причинява недоверие. Често хората са по-склонни да използват мощни медицински лекарства и да се подлагат на най-модерните методи на лечение, които лекуват едно, но осакатят друго. Спасявайки живота си, следвайки хода на съвременната наука, те просто отхвърлят възможностите за лечение на сложни заболявания с помощта на по-евтини природни методи.

За съжаление, аз също трябваше да видя как един близък за мен човек с рак напълно изостави народните методи, вярвайки на лекарските обещания. Когато след многобройните химиотерапии мъчителният резултатът не дойде, същите лекари, които първоначално даваха почти 100% гаранция, препоръчаха използването на народни средства. Ситуацията беше тъжна, защото човекът вече не е сред нас.

Дали да използвате природни средства или не, преценявате вие. Но е по-добре да знаете всички възможни начини, с които да се въоръжите още в началото на най-важната битка – тази за живот.

Коренът на това растение е познат на всички. Глухарчето може би е най-често срещаното растение у нас. Преди това то се е използвало в народната медицина. Но едва напоследък учените са признали факта, че коренът на глухарчето подпомага лечението при начален стадий на рак. Освен това има случаи, при които хората в етап 4 живеят повече от 10 години. Обърнете внимание, че тези хора живеят, а не просто съществуват. Тъй като химиотерапията не им позволява да живеят пълноценно, тя им оставят незаличими следи. Същият алтернативен метод не унищожава организма, а само се бори със смъртоносните ракови клетки.

Коренът от глухарче съдържа желязо и фолиева киселина, калций и магнезий, витамини А и В. За уникалните свойства на това растение се казва в доклада на изследователите на канадския университет Уиндсор. Те били първите, които потвърждават факта, че отварата от корените на глухарчето въздейства върху раковите клетки. В лабораторни условия раковите клетки умрели напълно на 86 % за 48 часа след действието на отварата.

Вижте още: Премахнете грубата кожа на петите с помощта на лимон

Не отхвърляйте напълно традиционната медицина. Жалко е, че лекарите я препоръчват само когато самите те вече нямат контрол върху ситуацията, показвайки своето безсилие. Може би трябва да опитате доказани методи преди началото на този ужасен път в борбата за собствения си живот?