НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО 11 вещи, които да изхвърлите, защото крадат от енергията ви!

11 вещи, които да изхвърлите, защото крадат от енергията ви!

0
11 вещи, които да изхвърлите, защото крадат от енергията ви!
11 вещи, които да изхвърлите, защото крадат от енергията ви!

Ето списък с вещи, с които непременно трябва да се разделите, ако искате да забравите за кавгите и неприятностите!

Понякога ви се случва така, че едва се изправяте от леглото и денят ви започва на криво: всичко сякаш се изплъзва от ръцете ви, карате се за дреболии, а планираните дела се отлагат във времето.

Проблемът може да се крие не само в черната енергия, която се промъква неусетно. Внимателно проверете дома си за елементи от списъка, даден по-долу… Най-вероятно те са основната причина за лошата енергия в дома ви.

Опасни вещи

1) Папур

Тези растения в суха форма са истински магнит за болести и нещастие. Също така не се препоръчва да държите папур в дома си, тъй като той обещава на жената бърза загуба на съпруга ѝ.

2) Увивни растения

По-добре е да се отървете от тях, тъй като привличат болести. Смята се, че тези растения трябва да се държат извън дома, по-добре е да обвиват къщата ви.

3) Клони на иглолистни дървета

Това правило важи за любителите на коледната елха до март. Факт е, че държането на клони от иглолистни дървета у дома е подходящо само по време на Новогодишните празници. През останалото време от годината е предвестник на лоша поличба.

4) Палма

Не бързайте да внасяте това растение в дома си. Смята се, че може да предизвика караници и скръб.

5) Отпадъчна хартия и бутилки

Тези вещи не само създават хаос и замърсяват жилището ви, но и засягат вашето подсъзнание. Без да знаят това, любителите на събирането на рециклирани продукти привличат бедност и нищета в дома си.

6) Стари дрехи и обувки

Често ни е толкова трудно да кажем сбогом на старите дрехи, които не носим, че ги складираме в шкафовете с години.

Съветваме ви да извършите малка ревизия в гардероба си: ако не сте докоснали старите си дрехи в продължение на шест месеца, по-добре е да ги изхвърлите или да ги дадете на бездомните. Подобна практика ще ви помогне не само да се освободите от излишните дрехи, но и от лошата енергия.

7) Счупени домакински уреди

Много от нас трудно се разделят с развалената перална машина или микровълнова фурна. В края на краищата можете да ги използвате като поставка или като малка табуретка.

Това решение ще ви спаси от финансови загуби, но енергията в дома ви сериозно ще пострада. Важно е да се отървете на време от ненужните домакински уреди. Това правило важи и за старите телефони и компютри.

8) Вещи с отрицателно минало

Може би във вашия дом има няколко вещи, които ви напомнят за лошо събитие в живота или за негативен човек. Заслужава си да се отървете от тях веднъж завинаги, забравяйки за миналото.

9) Пластмасови съдове за хранене

Всички прибори, с които ядете храна, неизбежно влияят върху енергията на дома ви. Ето защо много експерти по Фън-Шуй препоръчват използването на съдове само от естествени материали. Дори когато отивате на пикник, си струва да използвате хартиени чинии и чаши вместо пластмасови.

10) Стара козметика

Химическите, както и натуралните вещества, които се съдържат в козметиката, имат свойството да се развалят. Ето защо, дори ако ви се струва, че флаконите със стари парфюми не са загубили предишния си аромат, това е още едно погрешно схващане. Използвайки стара козметика, запушвате порите си и по този начин блокирате собствената си енергия.

Вижте още: Чудотворна молитва за разрешаване на трудни ситуации

11) Килим

Старите килими имат свойството не само да събират прах и мръсотия… Те са и най-силният начин за складиране на отрицателна енергия. Ако килимът на баба ви все още виси на стената, трябва да се замислите добре дали наистина ви е необходим?

Вие как мислите, ще запазите ли тези вещи в дома си? Обезателно споделете с приятелите си!