НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Разберете какви хора сте според датата си на раждане

Разберете какви хора сте според датата си на раждане

0
Разберете какви хора сте според датата си на раждане
Разберете какви хора сте според датата си на раждане

Датата на раждане е първата цифра в нашия живот. И тази цифра може значително да засегне нашата съдба и да определи какви хора сме. Как се отразява върху нас, прочетете по-долу.

1

“Номер едно” – това е знак за творчески, креативни, оригинални и изключително независими хора. Тяхната самодостатъчност има две противоположни страни: от една страна, те са самоуверени и често служат като пример за другите; от друга – са индивидуалисти и егоисти, които не са готови да се съобразяват с мнението на другите. Често действат като лидери и инициатори – имат силен дух и решителност. Те са доста амбициозни и са готови да поемат рискове, за да постигнат своята цел. Сред техните отрицателните характеристики са: импулсивност, арогантност и упоритост. Поради вродената им сдържаност за тях е много трудно да демонстрират пълнотата и дълбочината на чувствата си дори и пред най-близките си хора.

2

Това са хора, които се отличават със свръхчувствителност. Всяко искане дори от непознати хора никога няма да бъде игнорирано. “Две” – символ на равновесието и синия съюз. Това са отлични партньори за бизнес, колеги, приятели и сътрудници. Любовната история, приличаща на приказка, напълно подхожда за техните отношения. Често “двойките” действат като посредници и сватовници – те са отлични дипломати: искрени, образовани, възприемчиви. И това е свещеното число на художниците и романтиците. Тези хора работят добре в екип, но в същото време не са склонни да показват инициативност и не искат да бъдат в светлината на прожекторите. Тяхната прекомерна срамежливост често се превръща в главна пречка за решаването на важни задачи. Другата крайност на чувствителния им характер е тенденцията да изпаднат в депресия.

3

“Тройката” – знак за артистично въображение, творческа интелигентност, комуникативни умения и съчувствие. Това е символ на взаимодействие и неутралност. На числото 3 се раждат неуморните оптимисти, които знаят как да бъдат щастливи и да се наслаждават на живота. За тях има състояние на вечна любов. Те са с отлично чувство за хумор, надарени са с красива интуиция, благодарение на която отлично идентифицират най-важните мисли и идеи. За мнението им си струва да слушате особено внимателно. Подобно на „двойките“, чувствителността им понякога отива към другата крайност – в моменти на тъга те са склонни да изпаднат депресия, преувеличават незначителни проблеми…

4

Отговорни, съвестни, сериозни и надеждни хора, които не се страхуват от трудните задачи и правят всичко, за да ги решат безопасно. Обкръжаващите ги хора често ги търсят за помощ, която не остава нечута. Тези хора имат блестяща бизнес репутация. Чрез собствения си труд те могат да спечелят солидно състояние. Изглежда, няма нещо, което би било извън тяхната власт. Много хора на числото 4 се занимават с точни науки. Те трезво приемат всеки неуспех, възприемайки провала като неизбежна част от жизнения опит. От собствените си грешки те са в състояние да извлекат правилните изводи и, следователно, ползи. Освен това, трудностите и пречките по пътя само разпалват желанието им за успех и не жалят своите усилия, за да постигнат това, което искат на всяка цена.

5

“Пет” – символ на свободата в нумерологията. А хората, родени под това число, знаят много добре как да го използват по предназначение. “5” е знакът на заклетите пътници и авантюристи. Много дружелюбни, любопитни и универсални хора. Често това е цифрата на гения. Тези, които са родени на петия ден, са склонни към мистицизъм. Те са привлечени от всичко загадъчно, странно, неизвестно… Основният съвет, който искаме да им дадем, е да забавят ход! Не правете прибързани изводи. Вашият нетърпелив характер и желанието ви да вземате бързи решения може да ви изиграе жестока шега и да ви направи нещастни.

6

Това е знакът на любовта и взаимното разбирателство, честност и лоялност, семейство и приятелство. Хората, родени на шестия ден, имат много силно чувство за отговорност, художествени таланти, стремеж към хуманитарните науки. Те са щедри и помагат на другите: дават практически съвети и често пари. Те са чудесни приятели, на които може да се вярва и да им доверите и най-съкровенните тайни. В същото време това число е свързано със заслепяваща ревност. Те са доста упорити, натрапчиви и податливи на ласкателство.

7

Знак на мъдростта и разума, който често надделява над чувствата. Не случайно хората, които са родени по номер 7 имат огромен късмет. Те обичат да четат, през цялото време са готови да научат нещо ново и да свързват живота си с интелектуална дейност. Те имат силен потенциал в областта на науката и изобретенията. Любители на самотата, перфекционисти. Техните негативни страни са: потайност, страст към спорове, сарказъм, тенденция към изолация, упоритост, раздразнителност.

8

В нумерологията 8 е символ на властта, покровителството и управлението. Хората, които са родени в осмия ден от месеца, често намират призванието си в политиката, стават експерти в областта на корпоративното управление и се чувстват много удобно в позиция на власт (между другото, това се отнася и за леглото). Те са егоцентрични, мечтаят да постигнат всеобщо признание. “8” е цифра, която предполага висок доход и материален успех. Не се опитвайте да  оказвате натиск върху “осмиците” и да ги призовавате към сърдечност – разкаянието е чуждо за тях. Към чертите със знак “минус” могат да бъдат включтени: твърдата амбиция, строгост по отношение на подчинените си и нетърпението към хората като цяло. Големите количества пари могат да ги развалят, за което изключително много трябва да се пазят.

9

Един от най-сантименталните представители според нумерологията. Безкористни приятели, романтични спътници на живота, заинтересовани бизнес партньори. В тях е добре развит таланта за писане. Една от ярките им способности е щедростта. Те лесно прощават обиди и понасят недостатъците на другите. Отговорни служители, които винаги ще успеят да стартират нов проект. Единственото нещо, което им липсва, е повече внимание към собствените им финанси. Всяка сума пари в един миг изчезва от ръцете им.

10

Едно от противоречивите числа. Това е комбинация от две свещени цифри, чието значение се свежда до израза: “Или всичко, или нищо”. Хората, родени под “10”, са свикнали да действат просто и откровено, те избягват интригите, сложните сценарии и хитри планове. Винаги избират най-очевидния и открит начин. Те имат чиста душа и голямо сърце и са много популярни сред приятелите си. Винаги привличат вниманието към себе си. Съвет към “десетките” – визуализирайте целите и мечтите си: трябва да си ги представяте и да ги разглеждате в детайли, за да се сбъднат.

11

Никое друго число няма толкова силен духовен компонент, колкото 11. От детството си те са избрали за себе си пътя на вътрешното развитие и милостта. Материалните ценности ги вълнуват на последно място, те най-вече се грижат за душата си. Такива хора са наясно със силата на думата, така че внимателно претеглят всичко, което казват, и никога не дават неадекватни съвети и препоръки. Наистина трябва да слушате внимателно тяхното мнение – можете да бъдете сигурни, че те са преценили всички възможни последствия от тяхното решение.

12

Хората, родени на 12-и, имат силна воля, положително отношение към живота и неугасима енергия. От ,,двойката” получават вътрешна хармония, баланс на силите, блестящи организационни умения и комуникативност. 12 – свещено число за цялото човечество, и този факт не може да бъде отречен. Преди повече от хиляда години времето се разделя на 12 месеца в годината. Не случайно тези представители често имат специална мисия – те могат да променят света към по-добро.

13

Най-спорната цифра в нумерологията, показваща етапа на трансформация. Хората, родени на 13, не могат да оставят никого безразличен. Носителите на този цифров код през целия си живот се стремят към съвършенство, в техния живот непрекъснато има някакви промени: както в личния живот, така и на работното място. Думата “стабилност” очевидно не е от техния речник. Един от основните недостатъци на тези представители е нетърпимостта към другите. След скандал, те рядко дават втори шанс, дори и ако другия човек очевидно го заслужава. Освен това те са доста мързеливи, което често им пречи да постигнат целите си.

14

Това число принадлежи на онези хора, които вярват в абсолютната свобода без никакви ограничения. Не се опитвайте да ги ограничавате по никакъв начин, те ще изчезнат от живота ви завинаги. Доста избухливи са –  по-добре е да не попадате под гнева им, възможно е да пострадате. В пристъп на ярост, те абсолютно не могат да се контролират, за което по-късно съжаляват. Характерна черта е силната им сексуална възбуда, граничеща с похотта. Доста са влюбчиви. Дори и да са в стабилна връзка, винаги държат да се виждат с още един човек. Носителите на този цифров код често не успяват в бизнеса – 14 се свързва със загубата на материално богатство. Те трябва да управляват финансите си особено внимателно и най-вече да се доверяват на надежден партньор, чиято аура е в състояние да погаси неблагоприятни разходи.

15

Под това число се раждат изобретатели и мечтатели. По природа те притежат много таланти: от технически до поетични. Те успешно се реализират във всяка професия. За да разрешат най-трудните си проблеми обаче, те често нямат търпение и вътрешна дисциплина. Преживяват твърде много трудностите и проблемите. Въпреки това, те не са свикнали да изразяват открито недоволството си, предпочитайки да мълчат. Те са изключително чувствителни и реагират много болезнено и на най-малката критика. Представителите на този цифров код са с високо развити съпричастност и състрадание – те са много по-отзивчиви ким чувствата и болката на друг човек.

16

Това са хора с аналитичен ум, които за нищо на света не разкриват истинските си чувства. Отговорни, образовани, възприемчиви, щедри, загадъчни и независими. Имат прекрасна интуиция. Отговорни на 200%. Докато са млади не се страхуват да изразяват мнението си по какъвто и да е повод – открито и с достойнство, но, уви, това често им носи неприятности. С течение на годините те стават по-резервирани, затворени, некомуникативни, предпазливи. Мразят повърхностността: ако “16” реши да започне връзка – това означава, че неговите чувства са силни и сериозни. Това е много чувствен и лоялен партньор.

17

Трудни характери! Удивително е как толкова силни физически хора имат толкова уязвимата душа. Искате да спечелите сърцето им? Искрено им покажете своята любов и обич – “17” не търпят лъжа и лицемерие. Още в детството им, тяхната деликатна природа не се поддава на критика. За тях е много трудно да приемат, какъвто и да е отказ. Думата “не” веднага ги ядосва и дори ги прави агресивни. Ако вярват в нещо, никой няма да може да ги убеди в обратното. Те обичат вниманието към себе си. Често са източник на вдъхновение за творческите хора.

18

Числото за справедливост. Такива хора са готови да защитят не само своите собствени интереси, но и правата на своите приятели и колеги. В същото време те са доста консервативни – разчитат единствено на личен опит и знания, рядко слушат мнението на другите. “18” е числото на родените аристократи. Те ще страдат много и дори биха могли да изпаднат в депресия, ако по някаква причина загубят репутацията си. Ако това се случи, ще направят всичко възможно, за да си я върнат. Тези хора са много притеснени за собствения си външен вид и колко привлекателни ги виждат другите. Рядко попадат в куриозни ситуации, тъй като са свикнали да действат изключително предпазливо. Във взаимоотношенията, взаимното уважение е най-високият им приоритет. Често такива хора имат дълбока емоционална връзка с майките си, чиято морална подкрепа и одобрение е изключително важна за тях.

19

Това, което сееш, това и ще пожънеш. Поговорката, която отлично символизира пътя на хората, родени на 19-ти. Те трябва да бъдат изключително внимателни към това, което казват и правят. Техните постъпки (добри или не) винаги имат последствия – съдбата постоянно отразява всичко в живота им и им го връща стократно. Често те плащат за грешките от миналото. Енергични, прагматични и решителни хора. Те предпочитат стабилността и много рядко излизат от домовете си. Материалисти до мозъка на костите – за тях ценното представлява всичко онова, което може да се докосне с ръце. Успехът във всеки бизнес го оценяват единствено в паричен еквивалент.

20

Категорично не понасят самотата – колкото повече хора са в тяхната среда, толкова по-добре. Отлични оратори и лоялни приятели, работят отлично в екип, участват с удоволствие в публични събития. Те обичат шумните празненства и концерти… Гостоприемни, радушни, предприемчиви. Романтични. Те обичат музиката и танците, имат голям творчески потенциал. За тези хора казват, че са родени с късмет – много от техните желания се изпълняват, както замахването с вълшебна пръчка. Но за съжаление, често се оплакват от живота си, и са недоволни от постиженията си. Лесно попадат под чуждо влияние.

21

Това са весели хора, любители на живота. Те са готови всеки ден да благодарят на съдбата за съществуването си. Често произлизат от богато семейство. Факт е, че на 21-во число, два пъти в годината преминава слънцестоенето, което символизира техния прозаичен характер. Те са фокусирани върху парите, които  явно харесват. От тях стават отлични икономисти, банкери, финансисти. На тях трябва да им бъде възложено пълноценното управление на семейния бюджет. Те отдават голямо значение на собствения си статут в обществото и на позицията на техния партньор. Те са цинични и иронични. Друга тяхната слабост е сексът, от който са буквално обсебени. Знаят как да разграничават чувствата от желанията, така че, ако изневерят на половинката си, го правят само за да се освободят от вълнението и напрежението си.

22

Числото на просвещението. Тези, които са родени на 22, обичат да учат другите и вършат чудесно тази задача. За тях е създадена учебната и лекционна работа. “22” са истински учени, на чиято широка перспектива може да бъде завидяно. Тях природата ги е натоварила с мисията да откриват и обясняват на другите най-сложните процеси, които се случват както на земята, така и извън нея. Те не се страхуват да поемат отговорност – както за изговорените думи, така и за извършените действия. Такива хора трябва да бъдат хвалени, от което просто разцъфтяват. Успехът им в живота не е постигнат случайно, а благодарение на упорития им труд. Сред родените на 22-ри, има много филантропи и благотворители.

23

В мистериозното число 23 страстта към приключенията е кодирана. Хората, родени под това число, са смели, устремени, решителни, импулсивни, общителни и непостоянни. Те имат голям потенциал в бизнеса, във финансовия сектор и в областта на иновациите. Талантите им обаче са многофункционални и могат да се реализират почти във всяка професия, благодарение на високата им интелигентност, креативност и прогресивни идеи. Те са пълни с оптимизъм, ентусиазъм и любопитство. Най-важното в живота за тях е свободата, не обичат да се отчитат пред никого. Притежават колосална сила да привличат противоположния пол, чувствени сексуални партньори са. Те са като магнит, който привлича трудните ситуации и проблеми. Затова животът им не може да се нарече лесен.

24

Това е символът на сигурността и лоялността. Няма по-внимателен и предпазлив представител на календарния месец. Преди да вземат решение за конкретна стъпка или действие, те внимателно преценят плюсовете и минусите, преценят възможните последствия и едва след това взимат решение. Специално място в живота им заема храната. И това се проявява в различни аспекти: те могат да си отворят собствен ресторант или да станат известни като блестящи кулинарни специалисти. За тяхната дисциплина може да се говорят легенди.

25

Животът на тези хора се контролира от интуицията, граничеща с паранормалните способности и пророчества. Те съдържат някакъв вид мистицизъм. Това са невероятно чувствителни хора, чието мнение в никакъв случай не може да бъде пренебрегнато. Ако такъв човек реши да промени решението си в последната минута, защото “чувства нещо лошо” – не бива да го отписвате, а по-скоро да го послушате, без да обяснявате причините. Техните интуитивни способности не спират до тук. 25 е символ на разума. Предприемането на безразсъдни действия не е в тяхната природа.

26

26 сформира символът на безкрайността. Това са най-верните приятели и съпрузи. Тези хора приемат ролята на покровители – имат всички нужни качества: волеви характер, мощна енергия, талант в управлението, чувствителност. Сред отрицателните им страни са: суетата, желанието за неограничена сила и власт. Такива хора обожават реда и красотата.

27

В нумерологията това числото на изцелението. Тези представители намират своето призвание в областта на медицината и здравето. Те са отлични лечители, често са поддръжници на алтернативна терапия. Притежателите на “27” са интуитивни, емоционални, способни на дълбоко съчувствие. Обичат грижата за другите. Те никога не се отчайват и могат лесно да стартират бизнес след провал. Подлагат се на силни промени в настроението, нетърпеливи и уверени са в себе си.

28

Число, което символизира закона. Хората, чийто рожден ден се пада на 28-ми, имат висока степен на отговорност. Те винаги спазват разпорежданията и предписаните правила. Могат да бъдат отлични съдии или да работят в сферата на съдебната практика. Техен недостатък е, че никога не признават вината в себе си и са склонни на постоянни обвинения срещу хората около тях. Този доминиращ характер се смекчава от “двойката”, която им дава творческо и богато въображение.

29

Число с огромен емоционален потенциал. Често стигат до крайности (днес обичат, утре мразят). Това е така, заради двете числа, които ги определят. Първото ги прави миротворци и дипломати, а второто – харизматични авантюристи. Парите идват при тях доста лесно: печелят добре. Но в личния си живот трябва да работят сериозно, постоянно се влюбват в “неподходящите хора”. Техният партньор често страда от чувство на несигурност.

Вижте още: Хората, родени на тези дати, имат специална карма

30

30 – символ на успешния бизнес, независим и силен лидер. Те имат фантастична памет, те могат да се концентрират бързо, отличават се от обкръжаваща ги среда. Възможностите на техния интелект са огромни, а прозрението и бързината на ума им помагат да се справят с най-трудните ситуации. Животът им е пълен със събития, до тях никога не можете да се отегчите. Ако искате безпристрастна оценка на това, което се случва, ги попитайте за съвет. Те не се срамуват да кажат цялата истина лично и да помогнат с практически съвети.

31

Символът на целенасочените и независимите хора. Не пропускат нито една възможност, която им дава живота. Със специалния си индивидуален почерк и творчески подход те проследяват всичко, което правят. Всяка работа, с която са захванат, довеждат до съвършенство. Тази собственост им помага да заемат висока позиция в обществото. Отлични организатори и на най-смелите проекти. Те не обичат да вървят по утъпкани пътеки, а винаги търсят нови начини и посоки. Те ценят стабилността и лоялността. Не се опитвайте да ги измамите – ще загубите доверието им завинаги.