НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Тест на личността: Изберете кон и научете повече за себе си!

Тест на личността: Изберете кон и научете повече за себе си!

Тест на личността: Изберете кон и научете повече за себе си!
Тест на личността: Изберете кон и научете повече за себе си!

Тест на личността: Изберете кон и научете повече за себе си!

Някои тестове разкриват неща за нашия характер, някои тестват нашите знания по определени теми, а има и такива, които предсказват бъдещето ни. При такива тестове обикновено трябва да изберете цвят или врата, през която искате да минете, а изборът ще разкрие важна информация за вашата личност и начина, по който вземате решения. Същото можете да направите и с този невероятно точен тест. Просто трябва да изберете коня, който най-много ви харесва от пръв поглед.

Точно като хората, конете са социални и динамични същества. Те са служели на хората от векове и са били техни приятели, а и характерът им е различен, точно както при хората. Снимката на всеки един от тези 8 коне крие различен тип характер. Оставете интуицията да ви води, изберете кон и след това прочетете какво пише за него.

Кон номер 1
Ако сте избрали дивия кон на разкошната ливада, това говори, че търсите спокойствие и комфорт, но винаги виждате пречките, които стоят на пътя ви. Вие сте човек, който знае какво иска, и в същото време знаете, че няма да можете лесно да го получите. Сега е идеалният момент да се справите с препятствията. Защо чакате? Препятствията може би ви плашат, но колкото повече чакате да се изправите пред тях, толкова по-разтревожени и по-отдалечени ще бъдете от вашата цел. Действайте сега!

Кон номер 2
Ако сте избрали този кон, вие сте привлечени от красотата и естетиката. Обичате неща, които изглеждат красиви и внимавате за външния си вид. Хората вероятно търсят мнението ви по различни теми, особено когато става въпрос за вкус и стил. Вие се наслаждавате на лукса, но хрумвало ли ви е някога, че може би плашите хората? Имате силни нагласи относно това, какви трябва да бъдат нещата и няма нищо лошо в това, но хората понякога смятат, че ги осъждате. Ще загубите силни взаимоотношения с един човек, ако не полагате усилия да му докажете, че не го осъждате. Освен това, противоположностите се привличат. Не всички хора могат да споделят същата страст към естетиката, но те могат да имат други таланти и способности, които ви липсват.

Кон номер 3
Ако сте избрали дресирания кон, това показва, че искате качествени неща в живота. Искате ред, елегантност и подреденост, а оценявате маниерите и благоприличието. Това са чудесни качества и хората вероятно ви смятат за човек, който заслужава уважение, но внимавайте да не сте прекалено резервирани. Съберете смелост и още днес нарушете някое правило. Разбира се, не е нужно да правите нещо, което би навредило на някого или нещо незаконно, но би било добре, да отпуснете спирачките и да разширите хоризонтите. Не само ще се почувствате добре, но и ще отворите пред вас някои врати, които са били затворени дълго време.

Кон номер 4
Вие избрахте див жребец в движение. Най-вероятно копнеете за способността си да се движите свободно и безгрижно. Може би напоследък се чувствате претоварени с работа, хора или финанси. Кратката почивка ще ви помогне, но бягането може да ви изтощи. Вместо да избягате от нещата, които ви дърпат надолу, съберете сили и се изправете пред проблемите. Вместо да избягвате трудностите, опитайте се да ги разрешите веднъж. По този начин няма да чувствате нуждата да избягате. Ако избягате от проблемите си, те ще продължат да ви следват.

Кон номер 5
Вие избрахте жребче. Това означава, че сте нежни, спокойни и хората ви смятат за грижовен човек. Приятелите ви се доверяват поради естествената ви съпричастност. Изборът на тази снимка разкрива вашето подсъзнателно решение да приемете нещо, на което ще му е нужна вашата помощ и утеха. Най-вероятно ваш приятел, роднина или партньор е зависим от вас. Чувствате се най-добре, когато се грижите за някого, но не забравяйте да се погрижите и за себе си. Много често пренебрегвате вашите нужди, за да помагате на другите. Но първо трябва да си помогнете, преди да започнете да помагате на всички останали, в противен случай вие и вашите близки ще пострадате.

Кон номер 6
Избрахте снимка на кон, който се движи към залеза. Залезът символизира края, така че вероятно сте достигнали точка в живота си, когато краят на нещо наближава. Нещо ви кара да се притеснявате и чувствате силно желание да се отървете от стреса и да се придвижите към следваща фаза от живота си мирно и спокойно. Трудният период скоро ще премине, но ще ви е необходимо съзнателно усилие да го завършите. Не се отказвайте. Вземете инициативата и стигнете до края.

Кон номер 7
Ако изберете снимката на коня с шапка, тя показва, че обичате забавни и необичайни неща. Обичате шегите и смеха. Това е прекрасна характеристика, заради която хората искат да бъдат във вашата компания, но внимавайте да не пропускате детайлите. Оптимизмът и хуморът са страхотни, но не е нужно да губите чувството си за реалност. Продължете и по-нататък да бъдете положителни, но имайте предвид, че трябва да преценявате всяка ситуация и да видите и другата й страна. Ако ви предстоят важни решения, отделете достатъчно време, за да направите правилния избор. Необходимостта ви от забавление ви кара да действате нетърпеливо, поради което другите хора понякога ви избягват.

Кон номер 8
Изборът на кон в плевня показва, че моментално искате да контролирате дадена ситуация. Чувствате ли, че нещо в живота ви е извън контрол? Може да имате неспокойно дете, неуредени дългове или ирационален шеф. Каквото и да правите, искате да го преоткриете и да го преформулирате според вашите стандарти. За съжаление, този метод не работи добре. Може да успеете да контролирате проблема, но няма да го промените или решите.

Например, дивият кон, който е заключен в плевня с течение на времето само, ще стане по-гневен и разочарован. Вместо да затваряте вратата към проблемите, обърнете се към тях. Ако конфликтът е свързан с друг човек, не го принуждавайте да се адаптира към вашите нужди, но намерете компромис, който е подходящ за двете страни.