НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Поучителна история на едно момиче, която разтърси интернет

Поучителна история на едно момиче, която разтърси интернет

0
Поучителна история на едно момиче, която разтърси интернет
Поучителна история на едно момиче, която разтърси интернет

Какво мислят мъжете за жените, с които се забавляват? Въпреки че много дами търсят отговор на този въпрос и анализират всяка постъпка на противоположния пол, едно младо момиче било неприятно изненадано, когато получило отговор точно на този въпрос.

В социалните мрежи се разпространява посланието на Reddit, който оставил съобщение върху лист хартия. Момичето, за което било предназначено съобщението, всъщност харесвало Reddit.

“Харесвах го и всички ме насърчиха да призная това. Вчера бяхме всички заедно у дома и докато Reddit беше навън, намерих лист хартия, оставен на масата. Това беше списък – за и против…за мен.

Списъкът “за” беше кратък. Пишеше, че съм дребна и че съм “жена, с която би могъл да прави секс.” Списъкът “против” беше много дълъг и съдържаше всички мои недостатъци.

Тук той се присмиваше на моите зъби и глас, наричаше ме пиявица, макар че само веднъж бях излизала с него. Написал и че съм твърде досадна и скучна, както и редица други неприятни неща.

Пишеше също така, че “нямам план за живота си”. Наскоро приключих дълга насилствена връзка, върнах се у дома и се боря с преживения стрес. Пишеше също така, че скоро трябва да си намери друго момиче.

Когато прочетох всичко това, бях психически разрушена. Чувствата ми към него изчезнаха, но аз се чувствам много зле. Това е изключително тежък период за мен, защото преживях нещо ужасно и буквално започнах нови запознанства с нови момчета.

Не мога да повярвам, че може да се напише нещо толкова жестоко. Какво би трябвало да направя сега?

Потребителите на дигиталната платформа осъдиха акта на момчето и веднага се възползваха от възможността да утешат това момиче, чиито пост бил написан с псевдонима morlabo.

“Мисля, че би било забавно, когато в частта “бих могъл да правя секс с нея” – да се напише “не, благодаря ти” и да оставиш листа там, където ще го намери, й предложи един потребител.

“Като мъж мисля, че съобщението е било умишлено оставено там, за да можеш да го намериш. Това е жестоко и детинско. Сигурен съм, че човекът е недоволен от живота си, защото никой, който е щастлив и доволен, няма да направи такова нещо.”

Най-добрият съвет, който мога да ви дам, е да не оставяте късмета си в ръцете на някой друг. Дружете с позитивни хора, които са добри към вас. Изпращам ви положителни вибрации”, пише друг потребител.

“Вероятно сте се спасили от повторна грешка. Помислете за това послание като велик дар, защото бихте могла да се окажете още по-наранена, ако отмине повече време, обикнете момчето повече и чак след това разкриете истинското му лице. Радвайте се, че не сте продължила с него”- съветва трети потребител.

Вижте още: Тъжната история на едно момиче, което не послушало родителите си

Какво бихте казали вие на това момиче?