НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Тъжната история на едно момиче, което не послушало родителите си

Тъжната история на едно момиче, което не послушало родителите си

0
Тъжната история на едно момиче, което не послушало родителите си
Тъжната история на едно момиче, което не послушало родителите си

Това е история за едно младо момиче, което се скарало с родителите си. тя поискала да отиде на парти с приятелите си, но родителите й, които били много заргижени за нея, не я пуснали да отиде. Момичето се прибрало в стаята си и затръшнало вратата.

По-късно решила да избяга от дома си и да отиде на партито, без знанието на родителите й. Облякла се, излезнала през прозореца на стаята си и бързо отишла в дома на нейния приятел.

На партито момичето се запознало с момче, което било с няколко години по-възрастно от нея. Разговаряли за кратко и тя много го харесала. Той я карал да се смее. Момчето пиело алкохол и след известно време я попитал дали иска да отидат заедно на друг купон в близост. Тя се зарадвала и приела без колебание.

Когато напуснали партито и тръгнали към колата, момчето се препънало. Момичето забелязало, че е пиян и се замислила дали да се качи в колата с него. Когато обаче тя му казала това, той се засмял и казал, да не бъде толкова глупава.

Докато ускорявали по магистралата, момчето сложило ръце около раменете й. Не обръщал особено внимание на пътя. Тя го помолила да намали скоростта, но той не обърнал внимание на думите й.

Изведнъж тя била заслепена от фаровете на друг автомобил. Момчето по погрешка навлязло в насрещното платно. Последвал сблъсък с друга кола.

Когато се събудила, девойката била в болнично легло. Изпитвала голяма болка и не можела да движи ръцете и краката си. Сестрата й казала, че е преживяла катастрофа.

Момичето попитало дали момчето, което управлявало колата, е сериозно ранено. Сестрата й отговорила, че е починал при удара. Когато момичето попитало за пътниците в другата кола, сестрата й отговорила, че те също са мъртви.

Младото момиче започнало да плаче. Тялото й изпитвало огромна болка, а душата й се разкъсвала от вина. Знаеше, че смъртта е близо. Грабна ръката на сестрата и я помоли да предаде послание на родителите й.

– Просто им кажи, че съжалявам – измърмори момичето. “Съжалявам, че не ги послушах. Кажи им, че много ги обичам. Можеш ли да им предадеш тези думи?”

Сестрата не отговорила нищо. Свела глава и сграбчила ръката на момичето. След няколко минути момичето било мъртво. Докторът, който бил наблизо, чул разговора и попитал сестрата защо не е отговорила на последното желание на момичето.

Вижте още: 11 вещи, които да изхвърлите, защото крадат от енергията ви!

– Не знаех какво да кажа, въздъхнала сестрата. – Не исках да й кажа, че останалите двама души, които са пътували в другата кола, бяха нейните родители.