НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Има ли живот след смъртта: момиче се върна от мъртвите и разказа

Има ли живот след смъртта: момиче се върна от мъртвите и разказа

0
Има ли живот след смъртта момиче се върна от мъртвите и разказа
Има ли живот след смъртта момиче се върна от мъртвите и разказа

Ако някога сте се чудели какъв е задгробния живот, това е идеалната възможност да разберете! В момента на смъртта, някаква странна енергия пренася душата ви в другия свят. Без значение на коя страна гледате, навсякъде има светлина…

– Въпреки че вече нямате собствено тяло, имате чувство, че го притежавате. Изведнъж знаете всичко, което никога не сте знаели, докато сте били живи.

Атмосферата е изпълнена с успокояващ шепот и много гласове, които пеят само за вас. Може да чуете музика от цигулка, виолончело и арфа. Светлинните лъчи изглежда ви разбират.

Висши същества ще ви поздравят и ще ви помогнат да се справите с новата ситуация. От тези същества ще получите безусловна любов!

И тогава, като че ли някой натиска един бутон и ви пуска да гледате живота си като филм. Можете да видите всяка част от живота си, от раждането до смъртта, сякаш имате дистанционно управление.

След смъртта, имате възможност да проследите всички пътища, които не сте изминали, когато сте били живи и да видите какво би било, ако сте минали по тях.

След като видите целия си живот, вие получавате ново тяло, което е направено от концентрирана светлина. Изобщо не сте загрижени как изглеждате.

Ще се срещнете с вашия духовен водач и макар че никога не сте се срещнали на Земята, вие все пак се познавате. И отново сте с вашето семейство и приятели.

Вижте още: Чудотворна молитва за разрешаване на трудни ситуации

Разбирате, че смъртта не е толкова ужасна, колкото изглежда, защото сте вечни.