НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Моментът ви на раждане определя вашата съдба и живот!

Моментът ви на раждане определя вашата съдба и живот!

0
Моментът ви на раждане определя вашата съдба и живот!
Моментът ви на раждане определя вашата съдба и живот!

Ето как моментът ни на раждане засяга живота ни!

От древни времена се знае, че моментът на раждане определя как човек ще взаимодейства с външния свят и как ще се развие неговата съдба. Астролозите потвърждават, че с течение на времето, различните планети оказват своето влияние върху човека.

Вашият хороскоп зависи от момента ви на раждане!

От 00:00 до 1:59 часа: времето на Меркурий

Ако човек е “отличник”, то е голяма вероятността да е роден в този времеви период. Обучението му преминава лесно, радва се на този процес. Взаимоотношенията му с хората, могат да се изградят по два начина: или да бъде напълно отворен за партньора си, или да се защитава с бодлива тел от другите, за да не може никой да се доближи до неговия свят. Тези хора имат огромно предимство благодарение на добрия им външен вид. Те често изглеждат по-млади от годините си, наблюдавайки ги трудно ще отгатнете истинската им възраст.

 От 2:00 до 3:59 часа: времето на Венера

Тези хора са трудолюбиви в добрия смисъл на думата. С помощта на тяхното усърдие те са способни да реализират своите най-смели идеи и затова са готови да пожертват много. Включително собственото си здраве. Техният недостатък е липсата на гъвкавост при общуването с други хора. Те не разпознават позицията на противника, въпреки очевидността на аргументите. Те са склонни към доминирането на работата в живота им. Но са изключително верни! Верни на семейството, бизнеса, родината – във всички аспекти на думата.

От 4:00 до 5:59 часа: времето на Марс

Хората, родени под влиянието на тази планета, са емоционални и експресивни. Те имат изключително чувство за хумор и естествен талант да забавляват хората. Водещата сила за тези хора не е логиката, а чувствата. Те могат, ако пожелаят, да бъдат успешни в кариерата.

От 6:00 до 7:59 часа: времето на Нептун

Да живеят по волята на сърцето, е един от основните мотиви на тези хора. Логическото обмисляне на техните действия не работи. Те са мистериозни и загадъчни. За тях духовните компоненти на личността в другите хора са от изключително значение и не преследват материалните предимства на този свят. Те успешно се развиват в творческите професии.

От 8:00 до 9:59 часа: времето на Уран

Тези хора по природа са общителни. Те не търпят самотата, имат голям брой приятели и познати, с които обичат да прекарват времето си. Склонни са да бъдат непосредствени в комуникацията. Обичат да помагат на хората, без да очакват, че услугата или помощта ще им бъде върната.

От 10:00 до 11:59 часа: времето на Сатурн

Родените под звездата на Сатурн са кариеристи. За тях желанието да бъдат лидери е естествено. Затова тяхното мнение винаги се приема и изслушва. В личния живот близките им страдат, защото отделят цялото си време и внимание на кариерата.

От 12:00 до 13:59 часа: времето на Юпитер

Детството и юношеството на тези хора преминава в игри и развлечение, но знанията им липсват. “Тройката” хронично се установява сред по-голямата част от оценките им в училище. Да бъдат лидери сред тълпата, не им се отдава. Желанието им за нови знания идва много по-късно и се проявява доста силно. Седенето на едно място не е любимото им занимание. Пътуването и опознаването на света във всичките му сфери, е това, което харесват.

От 14:00 до 15:59 часа: времето на Плутон

Тези хора имат вроден дар на убеждаване. Стигат до целта си по измерим и систематичен начин. Харизмата им е хармонична и много естествена. Между другото, Плутон придава на тези хора вид, на който противоположния пол обикновено не остава безразличен.

От 16:00 до 17:59 часа: времето на Венера

Венера дава на тези хора романтика. Двойствеността, колебанието и непримиримите решения не са за тях. Ако целта е поставена, те със сигурност ще стигнат до край! Могат да бъдат любимците на съдбата с хроничен късмет или, обраното, животът им да бъде непрекъснато изпълнен с порив за провал.

От 18:00 до 19:59 часа: времето на Меркурий

Тези хора са фанатици за здравословен начин на живот. Спортът, балансираната диета е тяхното хоби. Те също така са склонни да избират професии, свързани с медицина. Не харесват слабостите в себе си или в другите. Могат да живеят спокойно само ако всичко върви по предварително зададен ред и е под постоянен контрол.

Вижте още: Хората, родени на тези дати, имат специална карма

От 20:00 до 21:59 часа: времето на Слънцето

Горещото слънце прави тези хора страстни и любящи. Често са склонни към болестно желание за слава, опитвайки се да се откроят от тълпата и да привлекат максимално внимание. Природно родени актьори, лидери в живота. Такива хора се наслаждават на хвалбите, дори да граничат с прекалено ласкателство и лицемерие.

 От 22:00 до 23:59 часа: времето на Луната

Времето на раждане определя тези хора като загадъчни. Трудно им е да се отделят от другите. Имат тънка душевност и силна интуиция. Помагайки на другите, те разчитат на взаимна благодарност и подкрепа. Това е рядък случай за хора, които знаят какво искат – да живеят според собствените си правила без стриктни чужди напътствия.