НАЧАЛО ЗДРАВЕ Рецепта от Витлеем – напитка от алое, която предотвратява рак

Рецепта от Витлеем – напитка от алое, която предотвратява рак

0
Рецепта от Витлеем - напитка от алое, която предотвратява рак
Рецепта от Витлеем - напитка от алое, която предотвратява рак

Уважаваният учител и отец, Романо Заго, от Бразилия, изучавал билката алое от години и открил лек, за който твърди, че предотвратява и лекува рака.

Публикувал е книга с име “Ракът е лечим.” Тук само ще ви напишем рецептата му за лека и начина, по който го прави и използва. Можете да намерите подробностите и повече за това как да го използвате в книгата, която може да бъде закупена в Интернет или в книжарниците.

Романо Заго служил в беден район в Бразилия и там забелязал, че хората бързо и лесно се възстановяват от различни заболявания, използвайки различни видове алое. Романо посветил 20 години, за да изучи тази билка. Той продължил изследването си и се преместил във Витлеем, където живее и до днес. Той е роден през 1932 година.

Съставки:

300 грама пресни листа от алое арборесценс

6 супени лъжици дестилиран алкохол

500 грама органичен мед

Подготовка:

Рецептата препоръчва алое арборесценс, което е много по-добро и по-силно от алое вера. Опитайте се да откриете този вид. Въпреки това, ако не можете да го намерите, използвайте алое вера, което има подобни свойства, само малко по-слаби.

Измийте листа с тегло 300 грама, отстранете бодлите, нарежете на парчета и ги поставете в блендер. Добавете половин килограм мед и 5 супени лъжици силна алкохолна напитка, която служи за по-добра абсорбция на капилярно ниво по време на консумация. Ако не пиете алкохол, използвайте органичен ябълков оцет в същото количество.

Миксирайте в продължение на 2 – 3 минути. Изсипете сместа в стъклена бутилка, която ще съхранявате изключително в хладилника.

Консумация:

Вземайте 1-2 супени лъжици поне половин час преди хранене три пъти на ден. Преди това разклатете бутилката добре. Първоначално вземайте 1 чаена лъжичка три пъти дневно и след това увеличете дозата на две. Напитката е достатъчна за 10-12 дни. След като я изпиете се прави почивка от 10 дни, а лечението се повтаря според нуждите. Може да се комбинира заедно с всички западни медицински терапии. 10-дневната почивка се прави поради леката токсичност, която има растението, въпреки че много хора го използват без да спират.

Свидетелства:

Според сведенията на отец Романо и многобройните му пациенти, по този начин са излекувани тумори на матката, гласните струни, гърдата, простатата, мозъка, червата, пикочния мехур, костите, левкемия и други. Лечението е продължило 2-3 месеца включително, според техните твърдения и случаи в последна фаза на рак.

Лекът е безплатен, а отец Романо настоява, че не става въпрос за чудо, а за изпитан народен метод. Въпреки това, Романо подчертава, че превенцията е важна и че всеки човек се нуждае от поне веднъж годишно от тази напитка, за да предотврати рака, но и всички други видове заболявания. Така ще укрепите вашата имунна система, която може да ви защити със своите собствени сили от най-тежки заболявания.

Многобройни изследвания, направени в света през последните 30 години потвърдиха потенциала на алое вера като изключително средство за борба срещу много заболявания включително и неговите противоракови свойства.

Ако говорим за най-тежките възможни болести, няма да твърдим, че това лекарство наистина работи, но предаваме само обобщението на редица препоръки, които могат да се намерят навсякъде по света по този въпрос. Тъй като става дума за леснодостъпни, безобидни и много евтини съставки, смятаме, че си струва да опитате тази напитка.