НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Тест на личността: Изберете чорап и научете повече за себе си!

Тест на личността: Изберете чорап и научете повече за себе си!

0
Тест на личността: Изберете чорап и научете повече за себе си!
Тест на личността: Изберете чорап и научете повече за себе си!

Тест на личността: Изберете чорап и научете нещо повече за себе си!

Всеки наш избор разкрива нещо за нас, дори когато става въпрос за привидно тривиални неща. От момента, в който отваряте очите си сутрин, изграждате света, в който ще живеете и в него създавате място за себе си. Дори нещо банално, какъвто например е изборът на чорапи, може да разкрие много неща за вас. Така че, изберете чорапите, които с удоволствие ще носите, и разберете какво ви разкрива това…

1. Обикновени, едноцветни чорапи
Въпреки че сте избрали обикновени, прости чорапи, това не означава, че сте обикновени. Вие сте всичко друго, освен това. Определено знаете как да си свършите работата. Вие сте родени лидери и вдъхновявате другите хора, които вземат пример от вас. Вие сте много сериозни и отговорни и можете да напредвате много бързо. Бъдете внимателни и не позволявайте на сериозния свят да управлява вашия живот. Сега е идеалното време да внесете малко забавления в живота си. Не се страхувайте да се отпуснете, това няма да ви попречи да станете звезди.

2. Чорапи с прави линии
Ако сте привлечени от подредения характер на линиите, това е знак, че искате безопасни и стабилни неща. Вие сте много лоялни и вашите приятели знаят, че винаги могат да разчитат на вас. Вие сте страхотни слушатели. Най-вероятно, хората често се обръщат към вас за съвет и ви се доверяват. Със сигурност знаете всички тайни на приятелите си, които възнамерявате да запазите. Хората искат да ви бъдат приятели заради вашата дискретна природа, но трябва да им отговаряте със същото. Същността на добрата комуникация се крие в обмена на информация. Открийте себе си пред другите малко повече от обикновено.

3. Чорапи на точки
Любителите на точките обичат забавленията, но не по очевиден начин. Вие сте срамежливи и по-сдържани от вашите приятели и колеги. Вместо да привличате вниманието на другите, вие седите тихо и наблюдавате. Вашата срамежлива природа обаче не ви затруднява. Просто не чувствате нуждата да крещите от покрива на сградата като някои други, които познавате. Излезте от черупката си. Ако не искате да разказвате забавни истории и шеги на партита, то е дошло време да започнете. Със сигурност има какво да разкажете, точно защото винаги сте били внимателни наблюдатели и слушатели. Можете да изненадате всички с вашата интелигентност и хумор, които криете в себе си.

4. Чорапи на ромбове
Ако изберете чорапи на ромбове, вие сте големи авантюристи. Наистина ви харесва вълнението от поемането на рискове. Вие винаги първи предлагате да се опита нова храна или да се изследва нова част от света. Предпочитате да скочите с парашут, отколкото да отидете в кафене с приятели. Искате да живеете на ръба, а това се харесва на приятелите ви. Ако някой се опитва да ви укроти, то останете верни на себе си. Необходима е голяма смелост, за да може човек да се изправи пред света с авантюристичен дух като вашия. Когато става дума за работа, опитайте се да “подправите” вашите проекти с малка доза риск. Може би сега е подходящият момент да напишете книгата, която винаги сте искали да напишете или да започнете бизнеса, за който мечтаете.

5. Чорапи на криви линии
Може би сте малко по-различен от приятелите си, но кой го интересува? Вие сте необичайни, творчески и свободномислещи. Приятелите ви понякога може да ви критикуват за това, че сте разхвърляни и неорганизирани, но това е просто защото не разбират вашия бърз ум. Живеете според темпото си и затова най-често избягвате други хора. Светът се нуждае от повече хора като вас и няма нужда да се извинявате за уникалността си. Когато се срещате с нови хора, вие веднага ги завладявате с вашата креативност и чар.

6. Чорапи на сърца
Ако сте избрали чорапите на сърца, вие сте много романтични. Вие сте забавни и игриви. Вярвате в любовта, независимо дали става въпрос за приятели или любовен партньор. Вие сте лоялни приятели и постоянно търсите любов, която да ви стопли отвътре. Вашата идеална романтична среща включва гушкане на дивана, докато гледате романтична комедия. Въпреки това, трябва да внимавате малко, за да не се разочаровате от хората, които не са толкова романтични като вас. Вашата откритост е вашата най-силна страна и хората около вас ви обичат, защото имате голямо сърце. Продължете така и занапред и със сигурност ще постигнете голям успех.

7. Чорапи на цветя
Вие сте най-големите оптимисти. Вашето добро настроение и позитивно отношение към света постоянно ви правят щастливи и доволни. Чашата за вас винаги е наполовина пълна и вашата положителна енергия е заразна. Вие сте вдъхновение за вашите колеги, които постоянно се оплакват. Всички знаем, че никой не е щастлив през цялото време. Вместо да разпръсквате постоянно положителна енергия, а да потискате негативната, намерете приятели, с които можете да поговорите за вашите проблеми. Не се страхувайте да отворите сърцето си, вашата искреност няма да “загрози” вашия топъл характер. Всъщност това ще ви помогне да бъдете още по-щастливи в живота.

8. Цветни чорапи
Не се притеснявайте, ние ви чуваме! Вие сте силни и не се страхувате да повишите глас. Вие сте родени артисти, а ако не сте на сцената, ще превърнете целия свят във своя сцена. На всички партита хората се събират около вас, за да чуят забавните ви истории. Вие получавате вниманието по най-добрия възможен начин. Поради театралната си природа хората ви смятат за забавни и искат да са във вашата компания. Все пак не се опитвайте да бъдете толкова гласовити. Намерете време за взаимодействие с приятелите си и не забравяйте да говорите толкова, колкото слушате. Бъдете щедри с тях и вашите връзки ще се заздравят.