НАЧАЛО ЗДРАВЕ Ако страдате от хипертония, тази рецепта е за вас

Ако страдате от хипертония, тази рецепта е за вас

0
Ако страдате от хипертония, тази рецепта е за вас
Ако страдате от хипертония, тази рецепта е за вас

Много хора страдат от хипертония и години наред посещават лекари и взимат лекарства. За съжаление много от тях дори не предполагат за съществуването на една проста, но много ефективна рецепта от народната медицина, която може да намали кръвното налягане до нормални граници в продължение на поне няколко години.

Подгответе лечебна отвара: изсипете в касерола 5 супени лъжици борови иглички и по 2 супени лъжици шипки и люспи от лук. Залейте сместа с 1 литър студена вода, оставете да кипне и гответе на слаб огън под капак в продължение на 10 минути.

Оставете отварата да се накисне, след това я прецедете и ако е необходимо добавете малко варена вода – така че отварата да бъде точно 1 литър. Разделете равномерно този обем и пийте в продължение на 2 дни, след което пригответе нова порция отвара. Продължителността на лечението е 4 месеца.

Вижте още: Масажирайте тези точки, ако искате бързо да успокоите плачещо бебе

През първите няколко години го провеждайте редовно, а след това – ако е необходимо. Подобрението може да се появи след една седмица, а месец по-късно може да започнете постепенно да спирате лекарствата. Между другото, тази отвара почиства червата и черния дроб, а също така има и диуретичен ефект.

Споделете статията с приятелите и близките си!