НАЧАЛО ЗДРАВЕ Една супена лъжица от тази смес ще почисти червата за 2 минути!

Една супена лъжица от тази смес ще почисти червата за 2 минути!

0
Една супена лъжица от тази смес ще почисти червата за 2 минути!
Една супена лъжица от тази смес ще почисти червата за 2 минути!

Невероятно полезна смес, която ще подобри храносмилането!

Храносмилателната система е сложен механизъм, а процесът на храносмилане – сложен процес. Един от най-важните принципи в света на здравето е, че “ние сме това, което ядем”.

Човешкото тяло не може да усвои необходимите хранителни вещества от храната и в резултат на това общото здравословно състояние може да се влоши.

Някои токсични вещества и отпадъци се натрупват в нашето тяло и причиняват много здравословни проблеми, особено при неблагоприятни въздействия върху храносмилателния процес.

Много е важно да почиствате целия си организъм поне 2 пъти в годината и да консумирате здравословна храна. По този начин можете да предотвратите много нежелани проблеми, като натрупването на отпадъци и токсини в тялото.

Съставки:

5 чаши вряла вода

150 грама сливи

150 грама фурми

Получаване:

Кипнете водата в тенджера и добавете сливите и фурмите. Сега варете за 15 минути, след което махнете от котлона и оставете сместа да се охлади.

Вижте още: Лечение с йод: Изключително полезно за женския организъм

Консумирайте по 1 супена лъжица от това чудо на празен стомах сутрин. Тази мощна смес ще подобри процеса на храносмилане, ще помогне да се отървете от много проблеми като запек, ще премахне токсичните вещества от тялото и ще подобри здравето ви.

Не губете време, просто опитайте тази рецепта и ще усетите разликата!