НАЧАЛО ЗДРАВЕ На майка ми й откриха рак. Но с тази рецепта спасих живота...

На майка ми й откриха рак. Но с тази рецепта спасих живота й

На майка ми й откриха рак. Но с тази рецепта спасих живота й
На майка ми й откриха рак. Но с тази рецепта спасих живота й

Изповедта на една жена, която излекувала напълно майка си от рак:

“Майка ми беше диагностицирана с базално-клетъчен рак (рак на кожата), с който се бореше през последните 3 години. Този тип рак не е толкова опасен, в сравнение със злокачествената форма – меланома.

Първият знак беше малка рана на врата. Раната й започна да кървави и на нея започнаха да се създават натрупвания, които след това още повече кървяха и доведоха до създаването на нови. Растежът се увеличи и след три години беше 4 пъти по-голяма, както по ширина, така и по височина. За съжаление, майка ми дори след 3 години отказа да посети лекар.

След като посети дерматолог, биопсията разкри, че става въпрос за рак. Дерматологът също така каза, че няма лечение за този вид рак, но може да бъде премахнат хирургически. И планира операция.

След операцията ракът се върна в по-тежка форма. На следващото посещение при дерматолог разбрах истинското име на този рак.

Когато научих за какъв рак става въпрос, реших да взема нещата в свои ръце. Търсих по интернет за всички възможни природни лекове, които се използват за този вид рак и се натъкнах на няколко случая, при които хората напълно са се излекували от този вид рак, с помощта на сода за хляб и вода.

Чела съм, че карциномът не може да се развива в алкална среда, създадена точно от содата.

Промених тази рецепта, като използвах кокосово масло вместо вода, тъй като биологичното кокосово масло е много добро за регенериране на кожните клетки.

Смесвах в равни количества кокосово масло и сода бикарбонат (по лъжичка от едното, и другото) в чаша и разбърках, докато сместа се превърне в равномерна паста. После поставях тази паста върху проблематичната част на кожата. Това, което се случи тогава, беше невероятно.

До шестия ден, използвайки тази смес, ракът изчезна. Тъй като кожата в тази област все още е чувствителна, от 11-я ден, през вечер започнах да мажа и антибиотично мазило, за да се ускори процеса на изцеление и да се предотврати евентуална инфекция.

До 18 ден от лечението, раната, която се намираше на мястото, където беше ракът вече бе зараснала, а защото кожата е чувствителна и раздразнена, спрях да използвам сода за хляб и продължих да мажа само антибиотичен мехлем.

До 22-я ден от лечението, кожата напълно се изчисти. След това продължих да мажа кожата й. Всеки ден на майка ми й слагаха компреси от памук, напоени в ябълкова киселина, за да стигне до базалните клетки.

Методът, който използвах:

– сурово органично кокосово масло

– сода бикарбонат без алуминий

– съд, в който ще приготвите сместа

– нещо, с което да можете да бъркате сместа, например малка чаена лъжичка

– антибиотичен мехлем

Смесете еднакво количество сода за хляб и кокосово масло в съд, докато не получите паста. Можете също така да загрявате сместа, за да се разтворят мазнините и да улесните смесването на съставките.

С лъжичката, с която сте бъркали, нанесете от сместа върху проблемната област. Не разтривайте, а просто нанесете върху кожата и я оставете да действа възможно най-дълго.

През първата седмица можете да нанасяте три пъти, а през втората седмица два пъти дневно. Преди всяко приложение, кожата трябва да се почиства правилно.

Базалните клетки се намират дълбоко в кожата, така че е важно да продължите да прилагате сместа и когато раната заздравее.

От този опит заключих, че не трябва напълно да се разчита на съвременната медицина, защото самостоятелното лечение може да бъде дори по-ефективно от медицинското лечение. Ако имате проблем, вземете нещата в свои ръце – решението може да бъде на крачка от вас. “- завършва тя.

Народните средства са само в помощ на официално лечение. Преди да използвате народната медицина, консултирайте се с вашия семеен лекар.