НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Картите Таро ще разкрият какво ви е подготвила Вселената!

Картите Таро ще разкрият какво ви е подготвила Вселената!

0
Картите Таро ще разкрият какво ви е подготвила Вселената!
Картите Таро ще разкрият какво ви е подготвила Вселената!

Искате ли да узнаете какво ви очаква в бъдещето? Попитайте Таро картите! Това гадаене ще ви даде съвети за бъдещето и ще ви помогне да разберете ситуацията, в която се намирате в момента.

Историята на картите Таро винаги е била обвита в мистицизъм и загадъчност! Но въпреки това тяхното предсказание е винаги точно!

Произходът им е покрит с множество легенди. Въз основа на документални източници (препратки в исторически текстове и запазени стари книги) се смята че първите карти Таро се появяват в Италия през първата половина на 15 век (1420-1440 г.). През 1450 г. в Милано е създадено първото тесте Таро Висконти-Сфорца.

Фрагментите на тестето, изобретени от семействата на Вискони и Сфорца, са запазени и до днес. Те служат като прототип на модерното тесте от 78 карти. Оцелелите тестета от тези времена са луксозни ръчно изработени карти, предназначение за аристокрацията. През 1465 г. се създава тестето Тароки Мантегна, чиято структура се основава на кабалистичното разделение на вселената, известно като “Бялата порта”. Тестето се състои от 50 карти в 5 серии (Небесен свод, Основи и добродетели, Науки, Муза, Публичен статус) от по 10 карти всяка.

Някои изображения на съвременните Таро карти са заимствани от Тароки тестето (Енциклопедия на съвременната магия, том 2, 1996). Тестето служи като шаблон за знакови творци от втората половина на ХV век.

Без значение колко сте умни, винаги ще има ситуации, в които няма да знаете как да действате, в каква посока да се движите и т.н. Затова ви предлагаме да изберете една карта интуитивно и да получите съвет за месец март!

Карта № 1

Спрете да повтаряте, че всичко в този месец е ужасно, че имате толкова много разходи, които ви е страх дори да си представите. Не забравяйте, че думите ви създават вашата реалност. От вас зависи да направете този месец един от най-щастливите и радостни месеци в живота ви!

Карта № 2

Използвайте този месец, за да подобрите състоянието си: усмихвайте се, забавлявайте се, прекарайте повече време с приятелите си. Спрете да си спомняте за лятото с носталгия! Радостта и смехът могат да бъдат най-добрите ви съюзници този месец.

Вижте още: Каква вещица сте? Изберете метла и прочетете описанието!

Карта № 3

Сега е моментът на промяна, било то външна или вътрешна. Не позволявайте на парите или липсата на подкрепа да ви попречи да направите това, което искате. Почукайте на различни врати, помнете, че всеки ден има нови възможности!