НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Направете тези 5 неща и парите ще пристигнат в дома ви много...

Направете тези 5 неща и парите ще пристигнат в дома ви много бързо!

0
Направете тези 5 неща и парите ще пристигнат в дома ви много бързо!
Направете тези 5 неща и парите ще пристигнат в дома ви много бързо!

Ако искате да укрепите финансовото си положение, направете тези промени в жилищното си пространство и парите ще започнат да идват от всички страни. Поне така твърди Фън Шуй.

Не използвайте символи на вода в къщата

Капещите тръби са знак, че парите изтичат от ръцете ви, казва консултантката по Фън Шуй Карен Картър. За да подобрите вашата банкова сметка, задължително е да поправите всички развалени тръби в къщата, но и да се отървете от водата, която дълго време стои, като например да смените водата във вазите с цветя.

Не би било добре да излагате произведения на изкуството с елементи на вода – особено в спалнята, нито да поставяте огледала по-високи от носа ви – съветват експертите по Фън Шуй.

Внесете колкото е възможно повече растения

За да просперирате в живота, важно е в дома си, да създадете игриво, здраво и вдъхновяващо пространство без бъркотия – предупреждават експертите по фън шуй. Безпорядъкът притеснява свободния поток на енергия, което кара хората да стават мързеливи.

Животворната сила би била засилена най-добре от растения и цветя, но, също така, и чрез редовно проветряване във всички помещения. Фонтаните са символ на пари и богатство, така че ако имате възможност, помислете за такова украшение.

Използвайте цветовете на богатството

Цветът може да окаже голямо влияние върху настроението ви. Червеният се смята за мощен, така че не е чудно, че знаменитостите се разхождат по червен килим. Ако искате да печелите пари в живота си, поставете червени декорации, както зелени и лилави.

Все пак има изключения. Дори да внесете украшения в червено, лилаво или зелено, те няма да помогнат да привлечете пари в живота си. Фън Шуй взема предвид, не само разпределението на предметите, но и баланса между вас и помещенията, в които живеете.

Чиста кухня

Експертите по Фън Шуй казват, че вашата кухня е пряко свързана с възможността ви да привлечете пари – важно е да се поддържат мивката и хладилника.

Печката трябва да бъде чиста и всеки котлон трябва да работи правилно. В крайна сметка, ако искате да подобрите финансовото си положение, уверете се, че масата за хранене, винаги е безупречно чиста.

Отървете се от старите неща

За да печелите пари, трябва да се отървете от старите неща, които вече не използвате. Ако не използвате нещо, вероятно, то дори не е важно и нямате нужда от него. Освободете пространство в къщата, което ще ви позволи да влезе нова енергия и ще ви донесе просперитет.