НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Посъветвайте се с картите Таро и вижте какво бъдеще ви очаква!

Посъветвайте се с картите Таро и вижте какво бъдеще ви очаква!

Посъветвайте се с картите Таро и вижте какво бъдеще ви очаква!
Посъветвайте се с картите Таро и вижте какво бъдеще ви очаква!

Искате ли да узнаете какво ви очаква в близко бъдеще? Посъветвайте се с картите Таро и ще получете най-точната прогноза!

Картите винаги са били обвити в тайни и мистицизъм! Но предсказанията с тяхна помощ са изключително точни!

Историята за произхода им е много мистериозна. Има две версии: митологична и фактическа. Митологичната версия се състои от няколко легенди:

Първата легенда се основава на факта, че картите Таро имат египетски произход. Известно е, че в една от древните пирамиди имало галерия със сфинксове, на чиито стени били изобразени 22 воина. Поклонниците преминавайки през стаите, медитирали през всяко изображение.

Втората легенда свързва картите Таро с появата на номадските цигани в Европа в началото на шестнадесети век. Свещеници организирали среща с тях в храма. Знаейки, че ще могат да бъдат убити по време на войната, Цезар на общото събрание решил да прехвърли събраните знания за тях под формата на снимки с изображения на индийците, които да служат на следващите поколения. Условието било картите да бъдат в ръцете на “просветения”. Циганите изпълнили всички изисквания и ги разпространили в Азия под името “циганско таро”.

Погледнете внимателно картите и се оставете на вашата интуиция да избере една от тях.

Карта 1

Тази карта ви казва, че е време за ново начало и за нови възможности. Тези възможности могат да променят живота ви, ако можете правилно да ги използвате. Трябва да намерите вътрешна сила и кураж да влезете в непознатото – да усетите страха и да създадете напълно нов живот.

В областта на взаимоотношенията, в дома или в кариерата могат да се появят нови възможности. Може би ще имате възможност да се издигнете, да учите или да пътувате. Въпреки това, трябва да обърнете внимание на знаците и да се възползвате от всяка ситуация. За да подобрите сегашното си състояние, трябва да бъдете оптимистично настроени и амбициозни, да се движите с променящите се приливи и отливи. Разберете мистерията на неизвестното и ще направите мечтите си реалност.

Съобщение: Поставете ново начало и направете мечтите си реалност!

Карта 2

Тази карта показва необходимостта да се съсредоточите върху вашето благополучие. Има определени методи, които могат да подобрят вашето физическо, емоционално и психическо здраве. Отървете се от всякакви нездравословни навици и поведения, които пречат на вашия успех.

Можете да потърсите професионална помощ или да направите сами подобренията. Някои от най-основните нужди за оптимално здраве са свързани с периодични прегледи, добра диета, упражнения, пиенето на много вода, добър нощен сън, разходки сред природата, избягването на токсични хора.

Съобщение: Със здраво тяло и ум, вие повишавате вашата енергийна вибрация!

Карта 3

Тази карта ви предлага да възприемете живота като приключение. Никой не знае какво ще се случи утре, така че защо да не се възползвате от днешните възможности?

Вижте още: Това, което първо забележете на снимката, разкрива какъв човек сте

Трябва да експериментирате повече. Може би трябва да промените своя стил на обличане, да започнете нов спорт или да отидете на пътешествие в чужбина. Отворете себе си за непознатото, съживете душата си и разширете хоризонтите си. Приключенията стимулират жизнеността и подобряват връзката ви с Източника.

Съобщение: Разширявайте своя жизнен опит и разширявайте растежа на душата си!