НАЧАЛО ЗДРАВЕ Убийте рака само за 42 дни, като пиете този сок

Убийте рака само за 42 дни, като пиете този сок

0
Убийте рака само за 42 дни, като пиете този сок
Убийте рака само за 42 дни, като пиете този сок

Рудолф Бреус е бил австрийски лекар, който прекарал голяма част от кариерата си в търсене на лек срещу рака. Години на научни изследвания го довели до тази 42-дневна диета, която ще ви представим днес и която е помогнала на хиляди хора да победят рака през 80-те години на миналия век.

Диетата включва консумацията на сурови плодове и зеленчуци, както и билки и течности, които трябва да приемате в рамките на 42 дни. Раковите клетки имат различен метаболизъм от здравите клетки, така че диетата на Бреус помага на нормалните клетки да процъфтяват. Хората, които са опитали това, съобщават много скоро за невероятните резултати, в някои случаи, една седмица по-късно!

Диетата основно включва сокове и избягва твърдите храни за 42 дни. Ето сока, който трябва да пиете всеки ден:

Съставки:

1 черна ряпа

1 голямо цвекло

1 среден морков

3-4 стъбла целина

половин картоф

Начин на приготвяне:

Смесете всички съставки в блендер и пийте половин литър сок всеки ден.

Как действа?

Д-р Бреус твърди, че раковите клетки живеят от протеините на твърдите храни, така че идеята на диетата е да се лишите от протеини. Съставките в сока не са избрани случайно – всяка от тях е предварително и внимателно проучена заради способността си да преборва болести.

Ето и техните ползи за здравето:

Ряпа

Ряпата детоксикира вътрешните органи и осигурява на тялото ви витамин С и антоцианини.

Цвекло

Цвеклото се използва срещу рак в Европа от векове. То осигурява на организма хранителни вещества и кислород и помага лесно да преборите болестта. Цвеклото също премахва канцерогенните токсини от черния дроб, бъбреците и лимфната система.

Моркови

Според учените от Университета на Нюкасъл морковите съдържат антитуморни съединения, наречени полиацетилени, за които е установено, че намаляват туморния растеж. Според многобройни проучвания морковите също съдържат фалкаринол, който намалява растежа на тумора при проучвания върху животни.

Вижте още: Почистете кръвоносните съдове с помощта на 8 лесни начина

Целина

Според проучване от 2013 г. целината е много ефективна срещу рак на белия дроб. Резултатите от проучването били невероятни и показали, че зеленчуците са убили 86% от раковите клетки на белите дробове, докато минали проучвания показват, че целината може да спре разпространението на рак в организма.

Картоф

Изследванията показват, че картофите могат да спрат размножаването на рака в черния дроб, шийката на матката, дебелото черво, стомаха и простатата и да причинят апоптоза в раковите клетки.