НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Това са знаците, че някой починал се опитва да комуникира с вас

Това са знаците, че някой починал се опитва да комуникира с вас

1
Това са знаците, че някой починал се опитва да комуникира с вас
Това са знаците, че някой починал се опитва да комуникира с вас

Това са знаците, че някой починал се опитва да комуникира с вас!

Загубата на близки е винаги трудна и непреодолима. Като част от скръбта възникват много въпроси и ни се иска поне още веднъж да поговорим с тях.

В дълбока скръб, често, изпитваме неща, които не могат да бъдат обяснени рационално. Природните и паранормални феномени, които преживяваме, от другите се интерпретират като съвпадения, но те не чувстват болката ни.

Съществуването на човешкия дух след смъртта се отнася до религията. Независимо дали вярвате в отвъдния живот или не, понякога, няма обяснение за преживяванията, които имаме, свързани с починалия.

1. Сънища

Сънищата с близките ви са естествено нещо, тъй като имате безброй спомени с тях. Ако си спомните съня, след събуждането, запишете подробностите в бележник. Какво значение можете да извлечете от тези подробности? Има ли съобщение, което близките ви се опитват да ви предадат, което не сте осъзнавали?

След смъртта, комуникацията може да се определи като преживяване извън тялото, независимо дали спите или медитирате. Това може да изглежда много ярко, а вашите близки могат да излъчват светлина. Понякога това е като осъзнат сън, наясно сте, че сънувате и контролирате хода на съня.

2. Случайни мисли

Когато мислите ви изведнъж се изместят от определена тема към близките ви, това може да е знак, че те се опитват да достигнат до вас. Фактът, че мислите за близките ви, е много важен. Приемете мислите, тъй както бихте прегърнали онези, които сте изгубили и отново съживете спомените. Естествено е да изпитвате емоции заедно с мислите.

3. Необичайни неща

Ако нещо се движи само, когато никой не е близо до него, това привидно необяснимо движение може да се припише на мъртвите. Ако върнете предмета отново на мястото му и отново се придвижи без обяснение, бъдете сигурни в това.

Потрепването на светлината, звън на телефона или странното поведение на домашни любимци може да са признаци, че близките ви комуникират с вас по различни начини. Те ви предават съобщение, че са около вас, като привличат вниманието ви.

4. Физически напомняния

Пред вас е предмет, който ви напомня за специални, значими моменти между вас и вашите близки. Като например, виждате черно перо на тротоара, по който вървите, което ви напомня за времето, когато вие и вашите близки сте гледали филма “Гарванът” по време на една студена нощ.

Този конкретен обект, който има някакво значение за вас, от другите, може лесно да бъде интерпретиран като съвпадение. Фактът, че това се е случило с вас и ви кара да мислите за починалия означава, че той се опитва да общува с вас. В противен случай перото ще ви напомни, че винаги сте обичали поемата “Гарванът” на Едгар Алън По.

5. Усещания

Физическите усещания като изтръпване и студени тръпки, които ни полазват, когато около нас няма никого може да бъде знак, че нашите близки се опитват да общуват с нас. Или можем да усетим познат аромат, който ще ни напомни за тях.

6. Халюцинации 

Да виждаш неща, които не съществуват, може да е обезсърчително, защото това, най-често се свързва с психични заболявания. Ако видите нещо, което никой друг не може да види, може да става въпрос за присъствието на починалите ви близки, които искат да общуват с вас.

Вместо да се страхувате, затворете очите си за момент и запомнете всичко, което сте видели. Има ли някакви миризми, звуци или докосвания, които чувствате, и също така дали ви напомнят за вашите близки? Отворете очите си и силно кажете името им, като отново се съсредоточавате върху всичките си сетива.

Понякога хората твърдят, че чуват гласове, когато няма никой освен тях. Отново това може да е знак. Разпознавате ли гласа?

7. Съвпадения

Естествено е да чувстваме страх, когато се изправяме пред знамения, изпратени от призраците на нашите близки. Те ще продължат да ви обичат дори след смъртта, така че вместо страх, отговорете с любов. Бъдете свободни и помнете, че това не е дух на непознат човек, а вашият приятел или роднина се опитва да установи контакт.

Въпреки че много хора твърдят, че са комуникирали с мъртвите, повечето от нас са скептично настроени. Има хора или медиуми, които можете да попитате, ако искате да влезете в контакт, но внимавайте за измамниците, които ще ви кажат всичко, което искате да чуете.