НАЧАЛО ЗДРАВЕ Излекувайте ревматизъм: това натурално домашно масло е решението!

Излекувайте ревматизъм: това натурално домашно масло е решението!

0
Домашно масло лекува ревматизъм и болки в ставите

Предлагаме ви рецепта за домашно масло, което можете да приготвите със 100% натурални съставки, за да облекчите болката в ставите и дискомфорта при ревматизъм. Болката често затруднява ежедневието, затова е важно да се справите с нея завинаги.

Това домашно масло се прави от червени чушки. То увеличава кръвообращението и е ефективно при лечение на радикулит, миозит, невралгия, ревматизъм и болки в ставите. Също така то повишава метаболизма, влияе върху активирането на процеса на регенерация на кожата и увеличава кръвообращението в повърхностните участъци на кожата.

Съставки:

10 пресни червени чушки

2 чаши зехтин

Как да направите това масло?

Измийте 10 червени чушки и ги стрийте, докато получите еднородна смес. Поставете я в буркан и залейте със зехтин.

Оставете на тъмно място в продължение на 7 дни, прецедете съдържанието на бутилката.

Нарязаните чушки могат да се използват като подправка, а маслото можете да използвате за масажиране на тялото като лекарство при болка в ставите и ревматизъм.

За да постигнете ефективни резултати, трябва да втривате това масло няколко пъти на ден на местата, в които изпитвате болка.

Вижте още: Убийте рака само за 42 дни, като пиете този сок

След първото приложение ще почувствате топло и парещо усещане, но то е търпимо и не причинява изгаряния. Скоро ще се почувствате по-добре, но за да постигнете по-добри резултати, трябва да прилагате няколко пъти на ден, а след месец или два процедурата може да се извършва веднъж седмично.