НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете една от тези лампи и вижте какво ще ви предскаже!

Изберете една от тези лампи и вижте какво ще ви предскаже!

0
Изберете една от тези лампи и вижте какво ще ви предскаже!
Изберете една от тези лампи и вижте какво ще ви предскаже!

Искате ли да разберете бъдещето си? Изберете една от тези лампи и бъдете сигурни, че прогнозата е много точна.

Много интересен и забавен тест! Предсказанието ме изненада много, но какво е вашето мнение?

В будизма и хиндуизма лампата като символ на живота представлява приемственост на личността от едно състояние към друго. На гробниците или олтарите лампата е символ на предаността към Бог. Лампата е символ на майчината грижа, свързана с болно дете.

Флорънс Найтингейл (основателка на движението “Сестри на милосърдието”) е наречена още “дамата с лампата”. Фенерът е по-скоро защитен символ. В Китай се смята, че магическият фенер може да прогони демони. Фенерът се използва и за призоваване на добри духове. Древният гръцки философ Диоген (ІV-ІІІ в. Пр.н.е.) е известен с това, че е ходил през деня с лампа в търсене на честни хора.

Коя лампа ви харесва най-много? Изберете една от тях и разберете предсказанието за себе си!

Лампа № 1

Нещо неочаквано ще започне в живота ви. Не се страхувайте от тези промени, защото във всеки случай ще бъдете благословени в този период. Скоро ще научите много нови неща не само за себе си, но и за другите!

Лампа № 2

Не мислите ли, че животът често ни изпраща точно това, от което се нуждаем, преди да разберем, че имаме нужда от него? Във вашия случай ще бъде някой, който ви познава и който ще стане ваш близък приятел, а може би не просто приятел…

Лампа № 3

Много скоро вашите планове ще бъдат реализирани! Хората около вас може би се съмняват в това, но скоро всички ще се убедят във вашия интелект и сила. Продължавайте да вярвате на това, което сърцето ви подсказва и винаги ще бъдете на правилния път.

Лампа № 4

В този момент трябва да помислите за малки промени. Вслушайте се в съветите на хората, които са близо до вас.

Лампа № 5

Може би вече не знаете какво да очаквате от бъдещето си! Но определено няма от какво да се страхувате, пред вас има много светлина, радост и щастие!

Лампа № 6

Бъдещето съдържа в себе си енергията, която сте вложили в живота си, в миналото или в настоящето. Не всеки вярва в кармата и това е нормално. Но със сигурност ще пожънете онова, което сте посяли в сърцата на другите хора: любов и радост!

Лампа № 7

Цялата вселена работи, за да повдигне духа ви, за да ви помогне да постигнете целите си и без съмнение ще ги постигнете!

Вижте още: Изберете коте и разберете какво се крие в подсъзнанието ви!

Ако ви е харесала тази статия, споделете я с приятелите си!