НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО 7 мистериозни знака, че сте в мислите на някого

7 мистериозни знака, че сте в мислите на някого

0
7 мистериозни знака, че сте в мислите на някого
7 мистериозни знака, че сте в мислите на някого

7 мистериозни знака, че сте в мислите на някого!

Имали ли сте някога странното чувство, че някой някъде може да говори или пък да си мисли за вас?

Мнозина изпитват подобни необясними моменти, без да се питат защо е така. Какво се крие зад това?

Става дума за мистични преживявания. Логиката не е много полезна в тези ситуации, защото повечето от тях се случват на духовно и енергийно ниво.

Факт е, че до известна степен всички хора имат възможност да разберат кога друг човек мисли за тях. За всеки човек е различно и се проявява по много различни начини.

А седемте тайнствени знака, че сте в съзнанието на някого, са:

1. Когато намерите бяло перо …
На духовно ниво белите пера са напомняне, че не трябва да губите вярата, защото сте подкрепяни и защитени. В същото време това може да е знак, че хората, които вече не са с вас, са добре.

Е, когато случайно видите на пътя бяло перо, знайте, че това е послание от някой, който мисли за вас или ви пази. Дори ако не можете да му отвърнете, бъдете щастливи и благодарни, че е така.

2. Когато ви обземат неочаквани емоции …
Ако сте енергийно отворени, тогава това, което другите мислят за вас, може да бъде прожектирано чрез емоции. Колкото по-отворена е вашата аура, толкова повече ще изпитвате емоции от този тип.

Когато емоциите, които срещате, са положителни, тогава преживяването може да бъде невероятно. От друга страна, отрицателните емоции могат сериозно да повлияят на настроението ви.

3. Когато усетите това насън
Ако техните мисли и енергии са достатъчно силни, често хората, които мислят за вас, са способни да повлияят на сънищата ви. Например, някой, към когото изпитвате положителни емоции, мисли за вас и иска да ви каже нещо, е възможно да разберете това предварително. Ще дойде в съня ви. Вселената действа мистериозно.

4. Когато изведнъж се сетите за някого
Ако от нищото се сетите за някого, вероятно същият този човек си мисли за вас. В даден момент вашето подсъзнание е наясно с мислите на другите хора. Всичко в света е свързано, така че посланията могат да пътуват надалеч и нашироко.

5. Когато случайно окото ви сърби или трепери
Понякога това се случва без причина или поради дразнене. Но когато неочаквано преживявате такъв феномен и е придружено от определена емоция, може да бъде знак, че някой мисли за вас.

В зависимост от емоцията, която ви подсказва, ще разберете дали тази мисъл е положителна или отрицателна. Най-често е отрицателна. Възможно е да ви “играе” едното или и двете очи.

6. Когато имате странни физически усещания 
Може да се проявят в различни форми. Сред тях е преживяването, когато сякаш  невидима длан “докосва” гърба ви и по странен начин предизвиква приятно усещане.

В повечето случаи, такива физически усещания се появяват, когато човек, близък до вас – мисли за вас по положителен начин.

7. Когато ушите ви “горят” или “пукат”
Сигурно сте чували за това и по-рано. От памтивека се знае, че “горенето” и “пукането” на ушите е знак, че някой говори за вас. Понякога наистина е така. Подсъзнанието преживява неща, които съзнателният ум не може да забележи.